Μια ανάσα από AEK ο Δέλλας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κιτρινόμαυρα προβάρει πάλι ο Τραϊανός Δέλλας. O «κολοσσός» βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην AEK και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή με την υπογραφή συμβολαίου 1+2 χρόνια. Οι επαφές του παίκτη με τη διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα διαρρέει ότι υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές. Σημαντικό ρόλο στην επανένταξη του διεθνούς αμυντικού παίζει και το γεγονός ότι δεν τον έχει ικανοποιήσει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Ο Δέλλας ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έμειναν ελεύθεροι πριν από τις 30 Ιουνίου και έτσι μπορεί να μετακινηθεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η διεθνής μεταγραφική περίοδος. O 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι έτοιμος, λόγω της εγχείρησης στην κήλη και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο. Ηδη βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει επιμεληθεί ο γιατρός της «Ενωσης», Χρήστος Καρβουνίδης. Εάν δεν υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη στο θέμα της τελευταίας στιγμής, ο Δέλλας επιστρέφει στην AEK, στην οποία αγωνίσθηκε από το 1999 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2001, μετά από 3,5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη πρωταθλητή Ευρώπης, του Αγγελου Μπασινά. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι συχνές, ενώ η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τον Ιανουάριο, όταν ο διεθνής μέσος θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά το ευχάριστο για τον Φερνάντο Σάντος είναι πως είδε μετά αρκετό καιρό, ένα σχήμα να λειτουργεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ για τον αγώνα με τη Ζενίτ, για το κύπελλο UEFA, θα έχει ακόμα δύο αμυντικές λύσεις. O Μπρούνο Τσιρίλο είναι πλέον έτοιμος, ενώ από σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ο Χρήστος Κόντης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή