«Μόνο νίκη, τίποτε άλλο…»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νίκη φαντάζει με μονόδρομο στον αποψινό πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει στο μυαλό των Πειραιωτών, καθώς διά στόματος του αρχηγού τους, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, επανέλαβαν χθες ότι έχουν ως στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά ώστε η νίκη να μας βοηθήσει να φτάσουμε στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον επόμενο γύρο». Παρεμπιπτόντως, ο Τζόρτζεβιτς χρειάζεται ένα γκολ για να φθάσει τα 14 και να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον Νίκο Αναστόπουλο. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα γκολ για να φθάσουν τα 200 στην Ευρώπη.

Οταν του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση με τον αγώνα των δύο ομάδων του ’97 (τότε, η Ρόζενμποργκ είχε συντρίψει τους Πειραιώτες στο Τροντχάιμ με 5-1), ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων ανέφερε: «Τότε σίγουρα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ηταν η πρώτη χρονιά στη διοργάνωση αυτή για μας. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα φτάσουμε στη νίκη ώστε να ξεκινήσουμε καλά».

Από την πλευρά του, ο Τροντ Σόλιντ θέλει μεν τη νίκη απόψε, αλλά δεν θεωρεί ότι θα έρθει η καταστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας: «Καταστροφή ήταν αυτό που έγινε στη Νέα Ορλεάνη. Υπάρχουν 18 πόντοι για τους οποίους θα παλέψουμε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε». Επιθυμεί νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γαλλία επί της Λιόν, στον άλλο αγώνα του ομίλου, ενώ θεωρεί ότι η Ρόζενμποργκ είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ τον Ολυμπιακό. Και εξήγησε το γιατί: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και γι’ αυτό η Ρόζενμποργκ έχει ένα πλεονέκτημα από πλευράς φυσικής κατάστασης». O Νορβηγός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή τους Νικοπολίδη, Μαυρογενίδη, Γεωργάτο, Ανατολάκη, Κωστούλα, Τουρέ, Στολτίδη, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Μπαμπανγκίτα, Κωνσταντίνου.

Β Τρόπους βελτίωσης της συμπεριφοράς των οπαδών του Ολυμπιακού στους αγώνες του πρωταθλήματος και της Ευρώπης αναζήτησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη διάρκεια της χθεσινής τους συνεδρίασης. Ακόμη αποφασίστηκε, ο κ. Πέτρος Κόκκαλης να δραστηριοποιείται στο πλαίσιο των σχέσεων της ΠΑΕ με την UEFA, ενώ ορίστηκε νέα συνεδρίαση για τις 26 του μηνός. O Σωκράτης Κόκκαλης έδειχνε χθες ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του Τροντ Σόλιντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή