Θέλει «εκδίκηση» από Ζενίτ η AEK

Θέλει «εκδίκηση» από Ζενίτ η AEK

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, τότε η AEK θα πρέπει ν’ αποκλείσει τη Ζενίτ από τη φάση των ομίλων του κυπέλλου UEFA. Εκεί όπου πέρυσι ηττήθηκε με το βαρύ 5-1.

Το σημερινό παιχνίδι, που διεξάγεται, επίσης, στην Αγία Πετρούπολη (18.00) έχει πολλές διαφορές από το περυσινό, με κυριότερη ότι υπάρχει ρεβάνς. «Είναι τα πρώτα 90 λεπτά μιας αναμέτρησης που διαρκεί 180 λεπτά. Δεν έχουμε κανένα φόβο. Θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και να σκεφτούμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα, πρώτα πρέπει να σκεφτούμε να μην δεχτούμε γκολ, αλλά και αν παίξουμε μόνο άμυνα, αυτό έχει ρίσκο. Ηρθαμε εδώ και θα παίξουμε για τη νίκη. H Ζενίτ θέλει την πρόκριση. Το ίδιο και εμείς. Σε 15 μέρες θα δούμε ποιος θα τα έχει καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος.

Μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος χαρακτήρισε πλασματικό το περυσινό σκορ. «Πάμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι η ισοπαλία ή να χάσουμε με ένα γκολ διαφορά. Είμαστε καλά διαβασμένοι, την ξέρουμε πλέον αυτή την ομάδα και δεν πάμε όπως πέρυσι. Αποψή μου είναι ότι θα περάσουμε στους ομίλους», δήλωσε ο αρχηγός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Μόρας. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε και αν πάμε εκεί και το πιστέψουμε, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και τώρα», τόνισε.

Ο Σάντος δεν φανέρωσε τα πλάνα του. Ωστόσο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με λίμπερο και το σύστημα 5-4-1. H πιθανή 11άδα θα είναι οι Σορεντίνο, Κόντης, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Μόρας, Κατσουράνης, Ιβιτς, Σέζαρ, Βενγλίνσκι, Λυμπερόπουλος.

Μηδέν παθητικό θέλουν και οι Ρώσοι, οι οποίοι εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πρόκριση. «Να νικήσουμε την AEK χωρίς να δεχθούμε γκολ. Οι αντίπαλοί μας παίζουν ένα ασυνήθιστο σύστημα, που μπορεί να μας δυσκολέψει. Σε σχέση με πέρυσι είναι διαφορετικοί. Εχουν γίνει κάποιες μεταγραφές και έχει αλλάξει πρόσωπο η ομάδα. Πάντως όταν τελειώσει το ματς θα είμαστε χαρούμενοι», ανέφερε ο Τσέχος τεχνικός της Ζενίτ, Βλάστιμιλ Πέτρζελα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή