Ετοιμος για Μέταλουργκ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δύο αποτυχημένα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα ξεχάστηκαν ήδη. Στον «δικέφαλο» ξέρουν πολύ καλά πως απόψε στις 8.30 μ.μ. παίζουν σχεδόν όλη τη χρονιά και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα στραβοπατήματα. O Νίκος Καραγεωργίου αναγνώρισε ότι οι Ουκρανοί διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουν οι παίκτες του· παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη:

«Παίζουμε με μια καλή ομάδα, οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν σε μεγάλο βαθμό, το πιστεύω αυτό, θα παίξουν για τους ίδιους, τον κόσμο, τη φανέλα της ομάδας απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σφιχτά. Είναι ομάδα συνόλου, που δίνει μάχη μέσα στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε πάθος και δύναμη για να εξασφαλίσουμε κάτι καλύτερο για το δεύτερο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μέταλουργκ. Είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να απομονώσουμε όμως αυτό το παιχνίδι, είναι διαφορετικό από το παιχνίδι του πρωταθλήματος, πρέπει να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει».

Ο προπονητής του «δικεφάλου» ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου, όμως μέχρι χθες η κίνηση των εισιτηρίων δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή