ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ: Σε τουρνουά προετοιμασίας, εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Αργεντινή, 6-15 Οκτωβρίου), θα πάρει μέρος η εθνική μας ομάδα νέων ανδρών στο Χέρτζεγκ Νόβι (Σερβία) από σήμερα έως την Κυριακή. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία. Οι άλλοι αγώνες: Ιταλία – Αυστραλία, Κροατία – Ουγγαρία. Δεύτερο τουρνουά προετοιμασίας ομάδων της A1 ανδρών, διοργανώνει ο Πανιώνιος (Αγ. Κοσμά) από σήμερα έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Θα μετάσχουν οι ANO Γλυφάδας, NO Βουλιαγμένης, AO Π. Φαλήρου, NO Βόλου – Αργοναύτες (NOBA) και Πανιώνιος. Σήμερα θα παίξουν οι: 18.00: Πανιώνιος – ΑΝΟΓ, 19.15: ΑΟΠΦ – ΝΟΒ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Ούτε χθες δεν πραγματοποιήθηκαν κούρσες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Φινν», που διεξάγεται στη Μόσχα. O Αιμ. Παπαθανασίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Δύο ασημένια μετάλλια (άλμα και τρίαθλο) κατέκτησε η Αγγελική Ανδριοπούλου στο «US Open», που έγινε στη λίμνη Μπουένα Βίστα (Φλόριντα). Κατετάγη δε 4η στις φιγούρες.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: O αθλητικός σύλλογος «Μίνωας» τελεί από σήμερα και ώς το Σάββατο, στο Ηράκλειο, το 3ο τουρνουά «Μίνωας». Θα πάρουν μέρος 50 αθλητές από έξι χώρες: Σερβία / Μαυροβούνιο, Ιράν, Ισραήλ, Κύπρο, Λεττονία και Ελλάδα.

ΤΕΝΙΣ: Την είσοδό της στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος -16, που διεξάγεται στο OAKA, διεκδικεί σήμερα το πρωί (10.00) η Αντωνία Κολοβού. Θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Βάνκοβα (Τσεχία).

ΣΤΙΒΟΣ: Να παρατείνει την καριέρα του μέχρι το ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ (2006) αποφάσισε ο τρεις φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό, Γιαν Ζελέζνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή