Μετ’ εμποδίων στην Αγγλία η SKODA Ξάνθη

Μετ’ εμποδίων στην Αγγλία η SKODA Ξάνθη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα στον. .. «γίγαντα της εβδομάδας» λόγω της νίκης επί της Αρσεναλ, η SKODA Ξάνθη καλείται απόψε στις 22.00 να κάνει την υπέρβαση στο «Ρίβερσαϊντ» απέναντι στη Μίντλεσμπρο. H ευρωπαϊκή περιπέτεια των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και η αποστολή της ομάδας πέταξε από τη Χρυσούπολη προς το Νιούκαστλ με έξι ώρες καθυστέρηση λόγω βλάβης στο αεροσκάφος. Παρ’ όλα αυτά, η αισιοδοξία δεν λείπει.

«Είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε τον… γίγαντα της εβδομάδας, λόγω της νίκης που πέτυχε επί της Αρσεναλ» τόνισε ο Γιάννης Ματζουράκης και συνέχισε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εχω καταλήξει στο αρχικό σχήμα, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες, οπότε μπορεί να κάνω μια-δύο αλλαγές». Αισιόδοξος ήταν και ο Εμερσον ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Μίντλεσμπρο: «Εχουμε τις προϋποθέσεις να πάμε καλά. Δεν μας φοβίζει ο αντίπαλος. Εχουμε τους παίκτες να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Ο Ελληνας τεχνικός της Ξάνθης δεν αναμένεται να κρύβει κάποια έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή