Τώρα, ηρεμία και σωστός προγραμματισμός

Τώρα, ηρεμία και σωστός προγραμματισμός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ηρεμία και σωστό προγραμματισμό φέρεται αποφασισμένη η ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ να χαράξει το μέλλον της ανδρικής ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέχρι και το 2007 θα συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος και γι’ αυτό το λόγο οι κινήσεις δεν πρέπει να γίνουν βιαστικά. Ετσι, όλες οι επαφές θα γίνουν μετά τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με πληροφορίες πρωταρχικός στόχος είναι να τεθούν κάποιοι κανόνες, τους οποίους θα σέβονται και θα ακολουθούν όλα τα στελέχη της Εθνικής. Οι ιθύνοντες της ΕΟΠΕ δεν σκοπεύουν να κάνουν συγκλονιστικές αλλαγές στην ομάδα, αλλά όλα θα αποφασιστούν αφού καταλαγιάσει και ο θόρυβος από το πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, κατά το χθεσινό συμβούλιο της ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θανάσης Μπελιγράτης χαρακτήρισε επιτυχία την 6η θέση που κατέλαβε η Εθνική. «Σίγουρα αποτελούσε στόχο η είσοδος της ομάδας στην τετράδα, αλλά είχαμε επισημάνει ότι πρόκειται για αμφίρροπο όμιλο, όπου μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία θέση και αποδείχθηκε στην πράξη ότι είχαμε δίκιο. Είναι αλήθεια ότι στον ατυχή αγώνα με την Ισπανία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, αλλά οι δύο συνεχόμενες νίκες επί των μεγάλων δυνάμεων του παγκοσμίου βόλεϊ, Γαλλίας και Τσεχίας, και το γεγονός ότι η πρόκριση παιζόταν μέχρι το τέλος και η Εθνική αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της Ρώμης στη διαφορά των σετ δείχνει ότι μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί. Ομως, και η 6η θέση, που μας έδωσε το εισιτήριο χωρίς προκριματικούς αγώνες για το ευρωπαϊκό του 2007, θεωρώ ότι αποτελεί επιτυχία», υπογράμμισε και πρόσθεσε με νόημα: «Διαθέτουμε μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάθεσή μας για να αναλύσουμε την κατάσταση και να σκεφτούμε με ψυχραιμία τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις. Πιστεύω ότι θα πάρουμε τις πλέον σωστές αποφάσεις με στόχο τη διάκριση σε αυτές τις διοργανώσεις».

– Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Θάλεια Κουτρουμανίδου αντιμετωπίζουν σήμερα τις Γαλλίδες, Γιαέλ και Ετιέν, στο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί που διεξάγεται στο Μπαλί.Σπυριδουλα Σπανεα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή