«Αφεντικό» η Μπάρτσα 2-0 τη Βέρντερ

«Αφεντικό» η Μπάρτσα 2-0 τη Βέρντερ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν σίφουνας πέρασε η Μπαρτσελόνα από το «Βεζέρ» της Βρέμης, νικώντας με 2-0 τη Βέρντερ και επιβεβαίωσε τη φήμη του φαβορί, όχι μόνο του 3ου ομίλου, αλλά και ολόκληρου του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί, με το καλημέρα στη διοργάνωση, έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να φθάσουν φέτος ψηλά, μέχρι τον τελικό του Παρισιού. Κάτι που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν τα προηγούμενα χρόνια, όπου έφθαναν μέχρι τη βρύση αλλά δεν έπιναν νερό.

Η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να καθήσει από την αρχή του αγώνα στη θέση του οδηγού, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 13ο λεπτό με τον Ντέκο. O Πορτογάλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπάουμαν, άλλαξε πορεία και ξεγελώντας τον Ράινκε, κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά οι Κλάσνιτς (27΄), Βαλντές (35΄) και Μικού (45′ δοκάρι) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα. Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια Ισπανίας ανέβασε την απόδοσή της. Στο 49ο λεπτό ο Ντέκο είδε το σουτ που έκανε να σταματάει στο δοκάρι και ο Ετό στο 55ο από τον Ράινκε. H υπεροχή της Μπαρτσελόνα επιβραβεύτηκε με το δεύτερο γκολ, το οποίο προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του συνήθη ύποπτου Ροναλντίνιο (76΄). H συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία, καθώς οι γηπεδούχοι φάνηκαν ν’ αποδέχονται την ήττα τους και οι «μπλαουγκράνα» το θετικό γι’ αυτούς σκορ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Ράινκε, Πασάνεν, Νάλντο, Οβομογέλα, Σουλτς, Μπορόφσκι, Φρινγκς, Μπάουμαν (63΄Γένσεν), Βαλντές (84΄ Χαντ), Κλάσνιτς, Μικού.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Ολεγκέρ, Μπελέτι (46΄Εντμίλσον), Φαν Μπρόνχορστ, Τσάβι (79΄ Φαν Μπόμπελ), Μαρκές, Ντέκο, Ζιουλί (66΄ Μέσι), Ροναλντίνιο, Ετό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή