ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρόβλημα με Μπρέσκα – Κιάσσο

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μάριο Μπρέσκα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικά προπονείται και ο Κιάσσος, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του. Για τον Ελληνα μέσο, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΑΔΩΝ TOY ΠΑΟ

Εκτεθήκαμε στην Ιταλία

Ορισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ταξίδευσαν στο Ούντινε, κατέβαλαν… φιλότιμες προσπάθειες να εκθέσουν διεθνώς την Ελλάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση τής ιταλικής αστυνομίας, δύο από αυτούς συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να κλέψουν αντικείμενα από τους υπαίθριους πάγκους γύρω από το «Φρίουλι».

Μετά τον αγώνα ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε περίπου 300 «πράσινους» οπαδούς και σε δυνάμεις της αστυνομίας. Παρότι δεν πήραν μεγάλη έκταση, ένας Αθηναίος φίλαθλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάκωση στο κρανίο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε μία εβδομάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΣ

Στα χνάρια του Φειδιππίδη

Με μια μόνο στάση θα προσπαθήσει να αναβιώσει τον «Φειδιππίδειο άθλο» ο Γιάννης Κούρος. Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει από την Πνύκα θα φτάσει στη Σπάρτη και θα επιστρέψει στην Αθήνα τρέχοντας στα χνάρια του Φειδιππίδη, μέσω του Παρθενίου όρους. Για το εγχείρημά υπολογίζει ότι θα χρειαστεί 20 – 24 ώρες για τη μετάβαση στην Σπάρτη και 28 – 32 ώρες για την επιστροφή στην Αθήνα.

Η συνολική απόσταση είναι 500 χιλιομέτρων. «Τρέχω υπερβατικά, ενάντια στη Φύση και στις κακουχίες. H προσπάθεια ενός υπερμαραθωνοδρόμου είναι εγκεφαλική», δήλωσε ο αθλητής.

Η ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ANT. ΚΟΛΟΒΟΥ

Δεν τα κατάφερε στους «8»

Δεν κατάφερε να προκριθεί στις «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος -16, που διεξάγεται στο OAKA η Αντωνία κολοβού. Ηττήθη με 6-0, 6-0 από την Κατερίνα Βάνκοβα (Τσεχία). «Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το άγχος μου με αποτέλεσμα να μην παίξω καθόλου καλά», δήλωσε η δεκαπεντάχρονη τενίστρια, η οποία βρισκόταν μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή