Ολυμπιακός: «πλώρη» τώρα προς την Καλλιθέα

Ολυμπιακός: «πλώρη» τώρα προς την Καλλιθέα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γυρίζουν σελίδα άπαντες στον Ολυμπιακό και στρέφουν το βλέμμα τους στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα που θα αρχίσει στις 7.15μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το Σούπερ Σπορ 1. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποδείξουν στην πράξη ότι ήταν απλώς μια άσχημη παρένθεση η μη ικανοποιητική εμφάνιση στο ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Ρόζενμποργκ. Στην Καλλιθέα, ωστόσο, δεν έχουν ευχάριστες αναμνήσεις απ’ τις περυσινές επισκέψεις τους, καθώς για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ για το κύπελλο ηττήθηκαν με 3-2.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Τροντ Σόλιντ απέφυγε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, αφού δεν έκανε οικογενειακό δίτερμα. Κάτι που αναμένεται να πράξει στην σημερινή προπόνηση. Αναμφίβολα, προβληματίζουν οι εμφανίσεις του Ριβάλντο. Ούτε με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και με τη Ρόζενμποργκ έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Την ίδια ώρα, ο Παντελής Καφές βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Και το ερώτημα προκύπτει εύκολα: θα κρατήσει ο Τροντ Σόλιντ τον Βραζιλιάνο στην ενδεκάδα ή θα προτιμήσει τη λύση του Καφέ; Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, δε θα πρέπει να αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Νορβηγός κατά της Ρόζενμποργκ. Το ιατρικό δελτίο είναι λευκό. O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και δρομολόγησε εξελίξεις, προκειμένου να αυξηθούν τα ενεργά μελη του συλλόγου. Λεπτομέρειες επί του θέματος αναμένεται να γνωστοποιηθούν στις 26 του μηνός, οπότε και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της πειραϊκής εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή