Ρότα για το βάθρο ο Παπαθανασίου

Ρότα για το βάθρο ο Παπαθανασίου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρότα για μετάλλιο έχει χαράξει για μια ακόμα φορά αυτήν τη χρονιά ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. O ιστιοπλόος μας, που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «φινν» της Μόσχας, ύστερα από πέντε ιστιοδρομίες εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Απομένουν τέσσερις ακόμα κούρσες, αλλά η χειρότερη θέση που έχει φέρει μέχρι τώρα ο αθλητής μας είναι η 8η, κάτι που θα τον βοηθήσει τις επόμενες ημέρες. Μοναδικό μειονέκτημα είναι η κίτρινη κάρτα που έχει δεχτεί.

«Εχει πραγματοποιηθεί το 60% του αγώνα και βρίσκομαι μέσα στα μετάλλια. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αλλά η κίτρινη κάρτα που έχω δεν με αφήνει να ρισκάρω γιατί υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης. Οι αλλαγές του καιρού είναι πολλές και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς απέναντί μου βρίσκονται πολύ καλοί αθλητές», μας είπε από τη Μόσχα ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού. Οι αγώνες διεξάγονται σε μια λίμνη και οι αθλητές αντιμετωπίζουν και το κρύο. Τα πρωινά η θερμοκρασία είναι γύρω στους 5 βαθμούς, ενώ στην καλύτερη περίπτωση το θερμόμετρο θα δείξει 15 γύρω στο μεσημέρι. Χθες πραγματοποιήθηκαν τρεις ιστιοδρομίες και ο Παπαθανασίου ήρθε 1ος, 8ος και 5ος. Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Μπεν Εϊνσλι (M. Βρετανία) και στην τρίτη ο Κροάτης, Μάριν Μισούρα ενώ ο Αλ. Δραγούτσης βρίσκεται στην 58η και ο Π. Δαβουρλής στην 76η.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή