ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Παίζουν σήμερα Ολυμπιακός – Εθνικός

Με στόχο την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού και του Εθνικού. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σήμερα το πρωί με την Τρίγκλαβ Κράνι (Σλοβενία) και το απόγευμα με την ισχυρότατη Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία) στο Πόρτο. Στο Ντούισμπουργκ (Γερμανία), ο Εθνικός θα βρει μπροστά του το πρωί τη σερβική Πρίμορατς Κότορ και το απόγευμα την οικοδέσποινα. Δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στη B΄ φάση. Οι νέοι παίζουν σήμερα με την Ιταλία σε τουρνουά στο Χέρτζεγκ Νόβι (Σερβία). Αύριο θα παίξουν με την Ουγγαρία. Στον Αγ. Κοσμά συνεχίζεται το τουρνουά ανδρών. Το πρόγραμμα: 09.30: Πανιώνιος – ΒΟΛΟΣ, 10.45: ΑΝΟΓ – NOB, 17.30: ΒΟΛΟΣ – ΑΟΠΦ, 18.45: Πανιώνιος – ΝΟΒ.

ΙΣΤΙΟπΛΟΪΑ

Δεύτερος ο Παπαθανασίου

Σταθερά στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Φινν», που διεξάγεται στη Ρωσία, βρίσκεται ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Το χθεσινό πρόγραμμα είχε μια ιστιοδρομία όπου ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την τρίτη θέση και με αυτό τον τρόπο αύξησε τη διαφορά του από τον τρίτο Μιχάλ Χρουμπ (Τσεχία) ενώ απέχει πέντε βαθμούς από τον πρώτο Μπεν Εϊνσλι (M. Βρετανία). Στην 66η θέση της γενικής με 148 β. βρίσκεται ο Αλέξανδρος Δραγούτσης, ο οποίος κατέλαβε την 26η θέση στην 6η ιστιοδρομία, ενώ ο Παναγιώτης Δαβουρλής είναι 78ος στη γενική με 177 β. π. (κατετάγη 39ος στην έκτη).

ΒΟΛΕΪ

Τεστ ΠΑΟ στη Λευκωσία

Στην Κύπρο θα δώσει το πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, μαζί με τις Καζίτς Μπασίκα (Ουγγαρία), Ανόρθωση (περσινή νταμπλούχος Κύπρου), Διόνυσο Στρουμπίου και Παφιακό. Από την αποστολή λείπουν οι Ντάντε, Γκόμεζ και Μαρσελίνιο, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί αύριο.

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ

220 αθλητές στο Λουτράκι

Στη λίμνη Ηραίου της Περαχώρας Λουτρακίου θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο το πανελλήνιο κύπελλο ήρεμων νερών κανό καγιάκ, ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων. Αναμένεται να μετάσχουν περίπου 220 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία. Το σημερινό πρόγραμμα (08.00 – 13.30) περιλαμβάνει τους προκριματικούς και τους ημιτελικούς αγώνες.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Πρόκριση για την Κύπρο

Την πρόκριση για τον διεθνή αγώνα τοξοβολίας της Κύπρου (29/9 – 2/8) θα διεκδικήσουν σήμερα αθλητές και αθλήτριές μας στο γήπεδο της Δεκέλειας. O αγώνας πρόκρισης θα είναι ατομικός ανδρών και γυναικών 2×70 μ. μόνο στο σύνθετο τόξο. Θα συμμετάσχουν όσοι και όσες έχουν υπερβεί στα έτη 2004 και 2005 το όριο των 560 πόντων στους 720 πόντους συνολικά.

ΣΤΙΒΟΣ

«Κωνσταντίνεια» στη Δεσκάτη

Οι αθλητές του στίβου «διψούν» για αγώνες, τους οποίους στην Ελλάδα συνήθως δεν βρίσκουν μετά τον Αύγουστο. Περισσότεροι από 100 αθλητές – αθλήτριες, λοιπόν, έχουν δηλωθεί στα «Κωνσταντίνεια», που διεξάγονται σήμερα στη Δεσκάτη. Οι αγώνες αποτελούν και κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας εφήβων – νεανίδων, η οποία θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΙΜS 600 στον Αγιο Νικόλαο

Με τη συμμετοχή είκοσι σκαφών από εννέα χώρες αρχίζει σήμερα με τις επιθεωρήσεις στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IMS 600. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις ανοιχτής θάλασσας, που έχει διεξαχθεί στη χώρα μας. H πρώτη ιστιοδρομία θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου. Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν έξι σκάφη.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Στην Κρήτη οι διεθνείς

Με τους τελικούς σε όλες της κατηγορίες ολοκληρώνεται σήμερα στο Ηράκλειο το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας, που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος «Μίνωας» Κρήτης. Στη διοργάνωση πήραν μέρος 50 αθλητές από 6 χώρες: Σερβία/Μαυροβούνιο, Ιράν, Ισραήλ, Κύπρο, Λεττονία και Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή