ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

A΄ ΕΘΝΙΚΗ

Αναμέτρηση με μνήμες…

Οι περυσινές τους συναντήσεις για το πρωτάθλημα της B΄ Εθνικής ήταν ντέρμπι κορυφής. Απόψε Ακράτητος και Λάρισα παίζουν στα Ανω Λιόσια με στόχο τους βαθμούς, ώστε να κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην A΄ Εθνική. Και οι δύο ομάδες, πάντως, έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στην επιστροφή τους στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία. O Ιλιε Ντουμιτρέσκου περιμένει την μπλε κάρτα των Βανόλι και Ραμίρεζ, τους οποίους υπολογίζει. Αντίθετα, ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ονειρα για νίκη

Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στους νεοφώτιστους του Τάκη Λεμονή εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. O Τάκης Λεμονής υποστηρίζει πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς και θεωρεί πως ο αντίπαλος θα είναι αυτός που θα έχει άγχος. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Ρούσεφ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Χρυσάφης και στα αριστερά θα αγωνισθεί ο Μασάρα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Πάθος και πίστη

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Στόικο Μλαντένοφ. «Και οι δύο θέλουμε τη νίκη και θα παλέψουμε γι’ αυτήν. Σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε τον αντίπαλό μας και έχουμε όλες τις δυνατότητες να τον κερδίσουμε. Παίζουμε εντός έδρας και είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος τεχνικός.

ΠΑΙΔΕΣ – ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποστολή πρόκρισης

Σήμερα αναχωρεί η αποστολή της εθνικής ομάδας παίδων για τη Φινλανδία, όπου θα συμμετάσχει στην 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2006. H Ελλάς έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο, μαζί με τις Φινλανδία, Σλοβακία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Τέλος ο Αουγκεντάλερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Κλάους Αουγκεντάλερ, καθώς η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά το κακό ξεκίνημα της Μπάγερ στην εφετινή σεζόν. Τη θέση του Αουγκεντάλερ στον πάγκο, για τον αυριανό αγώνα με την Ντούισμπουργκ, θα πάρει ο πρώην προπονητής της εθνικής Γερμανίας και νυν αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Νοκ άουτ ο Μασεράνο

Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος υπέστη κάταγμα κόπωσης στο αριστερό πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. O Αργεντινός διεθνής μέσος της Κορίνθιανς αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες στις αρχές του επόμενου χρόνου.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Νέα απογοήτευση

Εφιάλτης έγιναν τα όνειρα της Εβερτον για μία ευρωπαϊκή διάκριση. Πρώτα ήρθε ο αποκλεισμός από τη Βιγιαρεάλ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια ήρθε η συντριβή με 5-1 από την Ντιναμό, στο Βουκουρέστι, στον πρώτο αγώνα για τον A΄ όμιλο του κυπέλλου UEFA. «Δεν καταλαβαίνω τι έφταιξε. Δεν έχω ξαναζήσει παρόμοια ήττα στην καριέρα μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας και να αναλάβω ολόκληρη την ευθύνη για την ταπεινωτική αυτή ήττα», δήλωσε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή