Βαρύ το κλίμα στον Αρη μετά την απογοητευτική εμφάνιση

Βαρύ το κλίμα στον Αρη μετά την απογοητευτική εμφάνιση

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστοι στον Αρη πίστευαν σε ένα θαύμα το βράδυ της Πέμπτης στο «Ολύμπικο» απέναντι στη Ρόμα. Από το θαύμα όμως μέχρι τη συντριβή η απόσταση φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη και αυτό που ενόχλησε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν η αδιαφορία που έδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές όταν το σκορ άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα και πολλοί «κιτρινόμαυροι» περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου Πέντο Γκαρσία, προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριό τους.

Δίκαια λοιπόν ο Μάρτι Κοούζελα ήταν απογοητευμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, χρησιμοποιώντας όμως και ως δικαιολογία το γρήγορο γκολ των Ρωμαίων: «Για να μπορούσαμε να είχαμε τύχη έπρεπε από την αρχή να μπούμε δυνατά και να μην αφήσουν με τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ομως το γκολ που δεχθήκαμε μόλις στο 1ο λεπτό μάς αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να κυνηγάμε από την αρχή το σκορ κάνοντας το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο.

Είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη του σκορ, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα». Βέβαια ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δεν ξέχασε να σταθεί και στην αξία της παρέας του Φραντσέσκο Τότι, αυτό όμως ελάχιστα μπορεί να δικαιολογήσει τη βαριά ήττα της Πέμπτης.

Από το ναυάγιο του Αρη στο «Ολύμπικο» κατάφεραν να διασωθούν οι Σανχούρχο και Νεμπεγλέρας, ενώ για ακόμη μια φορά προβλημάτισε έντονα η αμυντική γραμμή της ομάδας και ο Κοούζελα καλείται εντός μίας εβδομάδας να βρει λύσεις εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, όμως ο Αρης έχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή