Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στην Καλλιθέα

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στην Καλλιθέα

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ευρώπη μπορεί και πρέπει να περιμένει. Για τον Ολυμπιακό προέχει ο αποψινός εκτός έδρας αγώνας με την Καλλιθέα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (ώρα έναρξης 7.15 μ.μ., απ’ ευθείας μετάδοση από το Super Sport 1). Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να φύγουν με το τρίποντο από το «Ελ Πάσο», προκειμένου να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών.

Ο Τροντ Σόλιντ με χθεσινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στο Ιντερνετ (www.olympiacos.org) εμφανίστηκε στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα της Τρίτης, τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να βάλουν στο περιθώριο την ήττα από τη Ρόζενμποργκ και να αφοσιωθούν στον αποψινό αγώνα με την Καλλιθέα. O τεχνικός των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του προκειμένου να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της στο πρωτάθλημα.

Είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού: Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε εκείνη την ημέρα, αλλά καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών από το παιχνίδι της Τρίτης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Καλλιθέα, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οντως, το ιατρικό δελτίο είναι λευκό και ο Τροντ Σόλιντ έχει πολλές επιλογές για την ενδεκάδα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμένονται αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησε κατά της Ρόζενμποργκ. Θέση στο αρχικό σήμερα διεκδικούν ο Παντελής Καφές, ο Γιάννης Οκκάς και ενδεχομένως ο Γιάννης Ταραλίδης. Αν παίξουν και οι τρεις, τότε στον πάγκο ενδέχεται να βρεθούν οι Ριβάλντο, Αρούνα Μπαμπανγκίντα και Ακης Στολτίδης με το σκεπτικό πως είναι κουρασμένοι από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, οι παίκτες του Τροντ Σόλιντ θα έχουν στο πλευρό τους τούς οπαδούς τους. Στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο OAKA ήταν μόνο φίλοι των «πρασίνων», ενώ ο αγώνας με τον Πανιώνιο έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες προμηθεύτηκαν 1.500 εισιτήρια στη θύρα 2, κάθε ένα από τα οποία κοστίζει 20 ευρώ. H αρχική τους τιμή ήταν 30 ευρώ, αλλά μετά από συνεννόηση ανάμεσα στις διοικήσεις του Ολυμπιακού και της Καλλιθέας, οι γηπεδούχοι συμφώνησαν να κοστίζουν 20 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των 1.500 εισιτηρίων διατέθηκε μέσω των συνδέσμων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περιφρούρηση της θύρας 2 στην οποία θα καθήσουν οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων, έχει αναλάβει η θύρα 7 και γενικότερα οι οργανωμένοι φίλαθλοι. H ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τους φίλους της ομάδας να μην πάρουν εισιτήρια σε άλλες θύρες του γηπέδου «Γρηγόρης Λαμπράκης», παρά μόνον στη συγκεκριμένη (θύρα 2) κερκίδα.

– Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα αρχίσει στις 18.00. Αναμένεται να παίξουν όσοι δεν θα αγωνιστούν κατά της Καλλιθέας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή