Με αμυντικό κενό στη Λιβαδειά ο ΠΑΟ

Με αμυντικό κενό στη Λιβαδειά ο ΠΑΟ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη στήριξη της διοίκησης να είναι δεδομένη, ο Μαλεζάνι δεν περιμένει πλέον παρά να στηρίξουν τη δουλειά του και τα αποτελέσματα. O Παναθηναϊκός έχει προβληματική αγωνιστική εικόνα και δεν έχει άλλο δρόμο για την ανάκαμψη πέρα από την πρώτη νίκη, μετά τρία σερί αποτυχημένα αποτελέσματα. Αυτή τη νίκη θα την αναζητήσει αύριο στη Λιβαδειά κόντρα στον νεοφώτιστο Λεβαδειακό.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά και ο Μαλεζάνι έχει τους δικούς του πονοκεφάλους για να ξαναστήσει από την αρχή την άμυνα. Από την πεντάδα των αμυντικών που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο Ούντινε, μόνο ο Νίλσον θα είναι σίγουρα στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οι δύο (Μόρις, Κώτσιος) απουσιάζουν λόγω τιμωρίας, ενώ ο Γκούμας αντιμετωπίζει πάλι πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχουν αμφιβολίες για τον βαθμό ετοιμότητάς του. O αρχηγός του Παναθηναϊκού μπήκε σε ρυθμούς αγώνων με λιγοστές προπονήσεις στα πόδια του και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε ξανά. Εκτός μάχης είναι και ο Σέριτς, ο οποίος εκτίει τιμωρία.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, είναι ευνόητο ότι ο Μαλεζάνι θα πρέπει να κάνει πάλι… αλχημείες για να φτιάξει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Βύντρα στον κέντρο της, με τον Νίλσον στα δεξιά. Αν είναι καλά ο Γκούμας, ο τέταρτος που θα παίξει αριστερά θα είναι ένας από τους Λεοντίου, Δάρλα, με πιθανότερο τον πρώτο. Αν δεν παίξει, μάλλον θα γυρίσει πιο πίσω ο Μπίσκαν.

Το ευχάριστο για τον Ιταλό προπονητή είναι ότι επιστρέφουν στη διάθεσή του οι Κονσεϊσάο, Ολιζαντέμπε. O Βραζιλιάνος θα παίξει σίγουρα, αλλά ο «Μανόλης» δεν είναι βέβαιος ότι θα ξαναβρεί τη θέση του στην ενδεκάδα, παρ’ ότι απουσιάζει ο τραυματίας Παπαδόπουλος. O Τόργκελε πήγε πολύ καλά στην Ιταλία και μάλλον θα είναι αυτός ο «φουνταριστός», με παρτενέρ είτε τον Γκέκα είτε τον Ολιζαντέμπε.

Οπως όλα δείχνουν, ο Μαλεζάνι θα ξαναγυρίσει το σύστημα στο 4-4-2, με την τετράδα του κέντρου να εξαρτάται από το που θα χρησιμοποιηθεί ο Μπίσκαν.

– Χωρίς την οργανωμένη παρουσία οπαδών του θα παίξει ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή