Μια ακόμα ευκαιρία για τις δύο Ελληνίδες

Μια ακόμα ευκαιρία για τις δύο Ελληνίδες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν τα κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των εκπληκτικών Βραζιλιάνων, Ριμπέιρο και Αντούνες οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Το ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ όμως θα έχει μια ακόμα ευκαιρία σήμερα για να διεκδικήσει την πρόκριση για τις «τέσσερις» καλύτερες ομάδες του τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί, που διεξάγεται στο Μπαλί.

Η χθεσινή ημέρα μπορεί να ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τις πρωταθλήτριες Ελλάδος, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Στο πρώτο τους παιχνίδι τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, «καθάρισαν» μέσα σε 36 λεπτά τις Ολλανδέζες, Κέιζερ / Λίνστρα (12ες στο ταμπλό) με 2-0 (25-11, 25-14) και πήραν την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο. Εκεί, όμως, βρέθηκαν απέναντι στις Ριμπέιρο και Αντούνες (1ες), που είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αντίστοιχο τουρνουά της Αθήνας. Οι Ελληνίδες ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν το πρώτο σετ με 25-18, αλλά έχασαν σχετικά εύκολα το δεύτερο με 14-25. Στο τρίτο σετ, το ξεκίνημα για τις Ελληνίδες ήταν πολύ καλό (6-3), ωστόσο, με καλό σερβίς, οι Βραζιλιάνες έκαναν ένα σερί 6-0 (9-6) και πήραν τη νίκη με 15-10. Παρά την ήττα, οι πρωταθλήτριές μας θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία για να μπουν στην τετράδα και να διεκδικήσουν το δεύτερο μετάλλιό τους στο εφετινό παγκόσμιο σιρκουί. Σήμερα το πρωί θα αντιμετωπίσουν είτε τις Αμερικανίδες, Μάσον / Κέισι (ΗΠΑ) είτε τις Ελβετίδες, Κουν / Σβερ. Με νίκη θα προκριθούν στα ημιτελικά, όπου θα βρουν απέναντί τους τις Βραζιλιάνες, Αντιάνα Μπεχάρ / Σέλντα (Νο 2), ενώ με ήττα θα αποκλειστούν καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

– Στην ακριτική Ορεστιάδα συνεχίζεται το τουρνουά «Σωτήρης Τσερκέζης». Το σημερινό πρόγραμμα: 18.00: Ραντνίσκι (Σερβία) – Αρκας Σπορ (Τουρκία), 20.00: Ορεστιάδα – Λέφσκι Σόφιας.

– Φιλικό παιχνίδι με την Πάτρα στην έδρα της αχαϊκής ομάδας βόλεϊ δίνει σήμερα το μεσημέρι ο Πανελλήνιος.

– Τουρνουά στη μνήμη του Στέλιου Καλαϊτζή διοργανώνει ο νεοφώτιστος στην A1 ανδρών Πανερυθραϊκός. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Ερυθραίας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και θα λάβουν μέρος, επίσης, ο Πανελλήνιος, η Λαμία και η E.A. Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή