Το Μοτέγκι περιμένει τον Ρόσι

Το Μοτέγκι περιμένει τον Ρόσι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητής στο σπίτι της Honda θα επιδιώξει να στεφθεί ο Βαλεντίνο Ρόσι. O Ιταλός θα κυνηγήσει μία εκ των πρώτης ή δεύτερης θέσης, οι οποίες του εξασφαλίζουν και μαθηματικά το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο MOTO GP. Κάτι που έχει καταφέρει ο Μικ Ντούχαν (1994 – 1998). Το ρεκόρ, πάντως, έχει ο Τζιάκομο Αγκοστίνι με επτά.

Η πίστα του Μοτέγκι φαντάζει το ιδανικό μέρος για να στεφθεί πρωταθλητής ο αναβάτης της Yamaha. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το καταφέρει, αφού υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Εάν τερματίσει 3ος και ο Μαξ Μπιάτζι δεν νικήσει· εάν τερματίσει 4ος και δεν νικήσει κάποιος από τους Μπιάτζι – Μελάντρι· εάν τερματίσει 5ος ή 6ος, ο Μπιάτζι δεν βρίσκεται στην πρώτη δυάδα και δεν νικήσει κάποιος από τους Μελάντρι – Εντουαρντς. «To πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά και έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στο Μοτέγκι, όπως και σε κάθε αγώνα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. H νίκη είναι αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και γι’ αυτήν θα τρέξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

– O Νικ Χάιντφιλντ έγινε ο πρώτος πιλότος της BMW, στην προσπάθεια που κάνει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να κατέβει με δική της ομάδα από τη νέα περίοδο στη F1. «Δεν περιμένω θαύματα από την πρώτη σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά και στο μέλλον θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο 28χρονος Γερμανός πιλότος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή