Αθλητικη κινηση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: A΄ Εθνική: Ξεχωρίζει σήμερα η αναμέτρηση του προβληματικού Παναθηναϊκού στην έδρα του φιλόδοξου Λεβαδειακού. Αναλυτικά το πρόγραμμα: 17.00 Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ, Ξάνθη – Απόλλων Καλαμαριάς, Πανιώνιος – Ιωνικός, 20.00 AEK – Αιγάλεω, 21.00 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός. ΔΕΥΤΕΡΑ: 21.00 Ηρακλής – ΠΑΟΚ.

ΠΟΛΟ: Για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στο Πόρτο (Πορτογαλία) με τη Σαλγκουέιρος Πόρτο και ο Εθνικός στο Ντούισμπουργκ (Γερμανία) με την ουκρανική Ιλίτσεβετς Μαριούπολης.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στη Μόσχα ολοκληρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα «Φινν», στο οποίο παίρνουν μέρος, από ελληνικής πλευράς οι Παπαθανασίου, Δραγούτσης και Δαβουρλής. Στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου θα αρχίσει αύριο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IMS 600.

KANO ΚΑΓΙΑΚ: Στη λίμνη Ηραίου της Περαχώρας Λουτρακίου ολοκληρώνεται το πανελλήνιο κύπελλο ήρεμων νερών, ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων (07.00 – 15.30).

TOYPNOYA: Στον Αγ. Κοσμά ολοκληρώνονται οι αγώνες πόλο ανδρών, που διοργάνωσε ο Πανιώνιος. Το πρόγραμμα: 09.30 NOB – ΒΟΛΟΣ, 10.45 ΑΟΠΦ – ΑΝΟΓ.

ΒΟΛΕΪ: Τουρνουά «Σωτήρης Τσερκέζης». 18.00: Λέφσκι Σόφιας – Ραντνίσκι, 20.00: Ορεστιάδα – Αρκας Σπορ.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στα Καλύβια διεξάγονται (ώρα έν. 09.00) οι πανελλήνιοι αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή