Καθε Μερα Κυριακη

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη Δευτέρα, επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος, οι Ευρωπαίοι μας ήταν όλοι τους μία χαρά. O Ολυμπιακός, συνεπαρμένος από το 5-0 επί του Πανιωνίου, περίμενε τη Ρόζενμποργκ σαν… κερασάκι στην τούρτα για να κλείσει τη γιορτή που είχε αρχίσει από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε την Τετάρτη στο Ούντινε για ν’ αρχίσει την αγωνιστική του ανάκαμψη, σύμφωνα με τις δηλώσεις, παικτών και προπονητή. Ολοι τόνιζαν πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για… φάπες.

Η AEK, ανεβασμένη από τη νίκη επί του Ηρακλή, ξέχασε τα προβλήματά της με τους οργανωμένους και πήγε στην Αγία Πετρούπολη με τη σκέψη στην περυσινή πεντάρα από τη Ζενίτ.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, περίμενε τη Μέταλουργκ σαν… σάκο του μποξ για να ξεσπάσει, ώστε να ηρεμήσει κι αυτός και οι οπαδοί του.

Η Ξάνθη δεν είχε ν’ αποδείξει τίποτα. Πήγε στην Αγγλία να παίξει την μπάλα που ξέρει και να χαρεί την ευρωπαϊκή της περιπέτεια.

Τέλος, ο Αρης γνώριζε εκ των προτέρων τη μοίρα του με τη Ρόμα. Μόνο από ένα θαύμα θα μπορούσε να την αποφύγει.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν είχαν λήξει και οι δύο τελευταίοι αγώνες, με ψυχραιμία και όχι σαν «Μετά Χριστόν προφήτες», όλοι οι φίλαθλοι που βλέπουν χωρίς έγχρωμα γυαλιά επιβεβαιώθηκαν.

Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις των ομάδων μας δεν ήταν εκπλήξεις -αρνητικές ή θετικές- αλλά φυσιολογικά αποτελέσματα των δυνατοτήτων τους. Αυτών που έχουν βάσει του σχεδιασμού τους και σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς τους.

Πως ο Παναθηναϊκός να ανακάμψει στο Ούντινε, όταν, εκτός από τις απουσίες παικτών, εξακολουθεί να μη βρίσκει ένα τρόπο ανάπτυξης; Οι φίλοι του περιμένουν…

Πως ο Ολυμπιακός να κάνει περίπατο με τη Ρόζενμποργκ, όταν όλες του οι βεντέτες έκαναν… περίπατο στον αγωνιστικό χώρο, υποτιμώντας τους αντιπάλους τους;

Αντιθέτως, η AEK για άλλη μία φορά απέδειξε ότι δουλεύει συστηματικά. Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Εδειξε ότι το περυσινό πάθημα της έγινε μάθημα. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε από τους Ρώσους.

Γιατί ο ΠΑΟΚ να πάρει σκορ ασφαλείας από τον πρώτο αγώνα της Τούμπας, αφού ακόμα και οι οπαδοί του αισθάνονται ανασφαλείς για την ομάδα τους; Τι άλλαξε εφέτος στον «Δικέφαλο»;

Η Ξάνθη δεν περίμενε το θαύμα. Ηταν θαύμα στην Αγγλία. Κι αν οι παίκτες της ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, σήμερα θα είχε την πρόκριση στην τσέπη της. Κρίμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή