ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ

Στο ακουστικό του για τον Ματέους

Την απάντηση του Λόταρ Ματέους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας περιμένουν σήμερα στον «δικέφαλο». O Γερμανός τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουγγαρίας μέχρι το τέλος του 2005, το οποίο του απαγορεύει να συνεργαστεί σε κάποιο σύλλογο το συγκεκριμένο διάστημα. Στον ΠΑΟΚ προέκυψε χθες και ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τον Δημοσθένη Δαλαΐνα. O δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία κ. Παπαναστασάτος, μιλώντας χθες στην EPA ΣΠΟΡ, έκανε γνωστό ότι σύντομα ο πελάτης του, σε συνέντευξη Τύπου, θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Εντύπωση όμως προκαλεί γιατί δεν έκανε γνωστό το ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου απευθείας στον Γιάννη Γούμενο.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Περικοπές μετ’ απολύσεων

Σε περικοπές δαπανών προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα, επιβεβαιώνοντας όσους υποστήριζαν ότι τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι ανθηρά. Συγκεκριμένα, οι «Πόντιοι» διέκοψαν τη συνεργασία τους με τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον φυσικοθεραπευτή Γιάννη Αμανατίδη, τον γυμναστή τερματοφυλάκων και παλαίμαχο γκολκίπερ του Απόλλωνα Αλέκο Περγαμηνέλη και τον μασέρ Παύλο Μπάτζιο. Τους είχε προταθεί μείωση αποδοχών της τάξεως του 50%, την οποία όμως αρνήθηκαν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Εκλεισε» στόπερ

Την τελευταία στιγμή της πρόσθετης μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν, για τα επόμενα 1+2 χρόνια, τον 29χρονο Τόμας Τσιχόν. O Γερμανός στόπερ πέρυσι αγωνιζόταν στην Ομπερχάουζεν (2η κατ. Γερμανίας).

ΟΦΗ

«Καμπάνα» στον Μαχλά

Αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Νίκο Μαχλά είναι η διοίκηση του ΟΦΗ, με αφορμή την αποβολή του στο ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος Φανούρης Βατσινάς προανήγγειλε την τιμωρία του με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε και η κίνηση του Ρουμπάκη να ασχοληθεί με τους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου, κάνοντας άσχημες χειρονομίες.

ΕΘΝΙΚΗ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μπλέκερε με Δανία

Ο Φρανκ ντε Μπλέκερε από το Βέλγιο θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Δανία και την Ελλάδα στις 8 Οκτωβρίου, στην Κοπεγχάγη, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Σίμονς και Πέτερ Χέρμανς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σερζ Γκουμιενί.

ΜΟΝΑΚΟ

Τέλος ο Ντεσάμπ

Η εντός έδρας ήττα της Μονακό από τη Ρεν με 2-0 στο πριγκιπάτο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία από τη μεριά της την έκανε δεκτή. Στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Τρουά για το πρωτάθλημα, στον πάγκο θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντεσάμπ, Ζαν Πετί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή