AEK: αγωνιστικά και οπαδικά σύννεφα

AEK: αγωνιστικά και οπαδικά σύννεφα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι ‘χες Γιάννη τι ‘χα πάντα… H περίοδος της ηρεμίας και πρωταθλητισμού (άσχετα αν η λέξη ήταν απαγορευτική), έχει μετατραπεί σε περισυλλογής και προβληματισμού για την AEK. Υστερα από τρεις αγωνιστικές η ομάδα δείχνει ότι ψάχνει τη χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα, ενώ η διαμάχη Νικολαΐδη – οργανωμένων οπαδών δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα, ίσως μεγαλύτερο από το αγωνιστικό.

Οι τελευταίοι αποχώρησαν από τη θύρα 35 του OAKA, 15 λεπτά, περίπου, μετά την έναρξη του αγώνα με το Αιγάλεω. Είχε προηγηθεί δύο ώρες πριν από την έναρξη του ματς συγκέντρωση και πορεία των συνδέσμων «Patisia club», «AEK funs» και «Πειρατές του ονείρου», ενώ εμφανίστηκε ύστερα από καιρό και το εφημεριδάκι της Original, το οποίο ήταν αφιερωμένο, εξ ολοκλήρου, στα τελευταία γεγονότα.

Η εν λόγω κατάσταση οδήγησε, χθες, τον πρόεδρο της AEK να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους παίκτες. O Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να μάθει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις, γιατί δεν βγαίνει στο γήπεδο η ομοιογένεια της περασμένης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση μερίδας των οργανωμένων και τόνισε ότι μπορεί να υπάρξουν και χειρότερες αντιδράσεις. Οι παίκτες υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ για την κίνηση των οργανωμένων, οι περισσότεροι είπαν ότι δεν ένιωσαν να υπήρχε στην εξέδρα ο παλμός της περασμένης σεζόν.

Ο Φερνάντο Σάντος, στην προπόνηση, φρόντισε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλτο Σαπάνη, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξί προσαγωγό και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, την απόκτηση του Τραϊανού Δέλλα ανακοίνωσε η AEK. O διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή