ΕΔΩ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Γιαννάκης αποτύπωσε επακριβώς το στυλ παιχνιδιού του Διαμαντίδη που θυμίζει πολύ τον Φάνη Χριστοδούλου και την υστεροβουλία του να αναδείξει τους συμπαίκτες του: «Συμμετέχει στο παιχνίδι, χωρίς να έχει την μπάλα και γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Είναι ήρεμος και θα ήθελα και άλλοι παίκτες να κινούνται συνεχώς μέσα στο γήπεδο, χωρίς να έχουν την μπάλα και να έχουν σκεφτεί την κίνηση τους, πριν πάρουν την μπάλα».

«Μπέρδεψε» τις ημέρες ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Σήμερα (για χθες) είναι Τρίτη και αύριο Τετάρτη και παίζουμε με τους Ισραηλινούς». Και όταν δέχτηκε την απαραίτητη διόρθωση, μονολόγησε: «Καλά, έχω χάσει τις ημέρες, αλλά όχι τα παιχνίδια».

Δεν τυγχάνει καθολικής αποδοχής, όπως στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους Σέρβους φιλάθλους. O ακραίος χαρακτηρισμός που ακούστηκε ήταν «φαρμάκι» :«O Ομπράντοβιτς είναι περισσότερο μάνατζερ, πλέον, παρά προπονητής».

Οι Σλοβένοι έχουν κάνει «κατάληψη» στο Βελιγράδι και τους βρίσκεις ή τους ακούς σε κάθε γωνιά της σερβικής πρωτεύουσας. Περισσότεροι από 4.000 βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής τους ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή