ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΗΠΩΣ αυτά που συμβαίνουν σε Ολυμπιακό, AEK και Παναθηναϊκό, είναι ένα μήνυμα πως κάτι πάει ν’ αλλάξει στο ελληνικό πρωτάθλημα;

ΜΗΠΩΣ τα στραβοπατήματά τους αποτελέσουν μία αφετηρία για να μπορέσουν και οι «μικροί» να σηκώσουν κεφάλι και να πιστέψουν πως μπορούν να τους χτυπήσουν;

ΓΙΑΤΙ να μην θεωρείται επιτυχία της AEK που κατόρθωσε και ισοφάρισε το Αιγάλεω και όλοι μιλούν για αποτυχία της, επειδή έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της;

ΟΛΟΙ θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός «πέταξε» και άλλους βαθμούς στην Λιβαδειά. Μήπως κάνουν λάθος και η ομάδα που θα έπρεπε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ήταν αυτή του Λεμονή και όχι του Μαλεζάνι;

ΦΩΝΑΖΕΙ η Καλλιθέα για τη διαιτησία. Ναι, υπήρξε αδικία όταν δεν της δόθηκε ένα έμμεσο. Ομως δεν θα πρέπει να σταθεί σ’ αυτό η διοίκησή της. Να τα βάλει με τους παίκτες της, που παρότι βρήκαν απέναντί τους έναν άθλιο Ολυμπιακό, «φοβήθηκαν» να τον κοιτάξουν στα μάτια.

ΟΙ «ερυθρολευκοι» μπορεί να έχουν αποσπαστεί στη βαθμολογία, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύονται. H απόδοσή τους για άλλη μία φορά δεν ξεπέρασε την μετριότητα, ενώ ο Ριβάλντο «χτύπησε» πάλι.

ΚΑΙ AN αυτό ήταν… αναμενόμενο, εκείνος που ξάφνιασε ήταν ο Ολισαντέμπε που επιτέθηκε χωρίς υπεκφυγές κατά ορισμένων συμπαικτών του. Το ότι δεν τους κατονόμασε περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση διοίκηση και προπονητή.

ΞΕΦΥΓΑΜΕ και ασχοληθήκαμε πάλι με τους «μεγάλους». Ξεχάσαμε την Ξάνθη, την ομάδα – μοντέλο που δεν μαζεύει μόνο βαθμούς, αλλά προσφέρει και θέαμα.

ΤΟΝ Ατρομητο που «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ τον ΟΦΗ, που δείχνει να παραπαίει. Το γιατί το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους οι διοικούντες του… Κρίμα γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα θέλει όλες τις ομάδες της περιφέρειας ισχυρές.

ΚΑΙ τελοσ για τον Πανιώνιο με τον Ιωνικό. O πρώτος θα πρέπει να περνά τις χειρότερες αγωνιστικές ημέρες των τελευταίων ετών, ενώ ο δεύτερος έδειξε πως μπορεί εφέτος να κάνει πολλά περισσότερα.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ. Μπορεί η πτώση των «μεγάλων» να είναι εις βάρος του θεάματος, όμως αν την εκμεταλλευτούν οι «μικροί» είναι πιθανόν ν’ αποβεί υπέρ του ενδιαφέροντος του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή