Πιέζει (ξανά) η ΕΠΟ με FIFA

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, αν ώς τις 16 Ιουλίου 2006 δεν γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις που θα επιφέρουν την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με εκείνο της FIFA, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Επίσης, προανήγγειλε διεκδίκηση ποσοστού από το «Στοίχημα». Πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, ενώ έβαλε ευθέως κατά του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα η FIFA ασχολήθηκε ξανά με μας, καθιστώντας σαφές ότι αν ώς τις 16 Ιουλίου 2006 δεν γίνουν οι τροποποιήσεις για την εναρμόνιση του καταστατικού μας με εκείνο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις, διεθνείς και εγχώριες. H απόφασή μας κοινοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, σε φαξ και κλειστό φάκελο. Κοινοποιήθηκε επίσης στον πρωθυπουργό, την κυρία Πετραλιά, τον κύριο Ορφανό και τον ΓΓΑ, Κώστα Κουκοδήμο. Για να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2006-07 θα πρέπει να έχει γίνει η εναρμόνιση του καταστατικού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή