ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Νέα υπόσχεση από την κ. Πετραλιά

«Ολόκληρη η παραλία, τα ακίνητα, δηλαδή, από το Μπιτς Βόλεϊ μέχρι το στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”, θα αξιοποιηθούν υπέρ της νεολαίας της περιοχής. O Πειραιάς θ’ αποκτήσει και πάλι στίβο κλασικού αθλητισμού, να είστε βέβαιοι». Την υπόσχεση αυτή έδωσε, για πολλοστή φορά, η αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, μιλώντας στο «Κανάλι Ενα 90,4», στην εκπομπή του Δημήτρη Καπράνου. Για το θέμα της μετα-ολυμπιακής αξιοποίησης των ακινήτων, τόνισε: «Βγαίνουν σε διαγωνισμό πέντε ακίνητα και τελειώσαμε με τον Νόμο, που αποτελούσε το πλέον χρονοβόρο πρόβλημά μας. Ετσι, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα αποτέλεσμα, σε μια προσπάθεια μοναδική, αφού δεν υπήρξε άλλη χώρα που να προχώρησε σε μετα-ολυμπιακή αξιοποίηση των ακινήτων».

ΒΟΛΕΪ

«Είπα – ξείπα» η FΙVΒ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στη παγκόσμια λίγκα του 2006, αφού η διεθνής ομοσπονδία (FIVB) απαιτεί να έχει πάρει ώς την Παρασκευή την έγγραφη αποδοχή τριών όρων: κατάθεση τριετούς υπογεγραμμένου συμβολαίου με τηλεοπτικό φορέα, διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων από Παρασκευή έως και Κυριακή και αποκλεισμό των τραπεζών από χορηγία, επειδή η FIVB συνεργάζεται με την Credit Suisse. H ΕΟΠΕ τονίζει, ότι δεν μπορεί να επιβάλει σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό να συνάψει τριετές συμβόλαιο κάλυψης των εντός έδρας αγώνων. Από τις 29 Ιουλίου έστειλε πρόσκληση ενδιαφέροντος σε πολλά κανάλια, αλλά κανένα δεν απάντησε θετικά. Επίσης, ο πρόεδρος της FIVB είχε αποδεχθεί προφορικά αίτημα του ομολόγου του της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη, να διεξάγονται οι αγώνες Κυριακή και Δευτέρα βράδυ. Τέλος, η ΕΟΠΕ έχει συμβόλαιο με την Εθνική Τράπεζα και δεν προτίθεται να το «σπάσει». H ΕΟΠΕ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε η εθνική ομάδα να μετάσχει στην παγκόσμια λίγκα. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα θέσει υποψηφιότητα για να πάρει μέρος στην ευρωπαϊκή λίγκα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αγώνες μ’ ενδιαφέρον

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική της A1 ανδρών. Παίζουν σήμερα: 15.00: ΧΑΝΘ – Κορωπί. 16.00: Βριλήσσια – Πανελλήνιος. 17.30: Ιωνικός – Αθηναϊκός. 18.00: Κιλκίς – Φίλιππος. 18.00: ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα. 18.30: BAO – Απόλλων Καλ. 19.00: Διομήδης Αργους – ΑΕΚ.

ΤΕΝΙΣ

Νίκη της Δανιηλίδου

Στον B΄ γύρο του τουρνουά 140.000 δολαρίων, της σλοβενικής πόλης Πορτορόζ προκρίθηκε η Λένα Δανιηλίδου, που νίκησε τη Γαλλίδα Πιν με 6-2, 5-7, 6-4. Εκεί θ’ αντιμετωπίσει την Εσθονή Μάρετ Ανι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή