ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Νέα τιμωρία απειλεί τον ΠΑΟ

Με νέα τιμωρία απειλείται ο Παναθηναϊκός, καθώς κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή για επεισόδια οπαδών του, οι οποίοι, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, «έξω από τη θύρα 1 του δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς συνεπλάκησαν με φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας εκτοξεύοντας εκατέρωθεν αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο άνω χείλος». O Παναθηναϊκός κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών και επειδή είναι υπότροπος θα διπλασιαστεί, ενώ θα απαγορευθεί και η τηλεοπτική μετάδοση. Το ίδιο κατηγορητήριο εστάλη και στον Λεβαδειακό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Υπέγραψε ο Σιλά

Ο Ζαν Μαρί Σιλά, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Για τον 22χρονο μέσο από τη N. Γουϊνέα ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός. Αναφερόμενος στις φήμες περί «δανεισμού» του από τους πράσινους απάντησε: «Εγώ έκανα συμβόλαιο με την Καλλιθέα. Δεν είχα καμία επαφή και δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό. Αν πάω καλά και μεταγραφώ σε μια μεγάλη ομάδα αργότερα, είναι άλλο θέμα».

ΞΑΝΘΗ – ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

«Αλλάξαμε την ποιότητα»

Για βελτίωση σε όλα τα επίπεδα έκανε λόγο ο Γιάννης Μαντζουράκης. «Είδαμε τι ελλείψεις είχαμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε και νομίζω ότι έγιναν βήματα να αλλάξουμε την ποιότητα. O Εμερσον είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Εκεί που τον θαυμάζει κανείς είναι η συνέπειά του στη δουλειά και στις προπονήσεις. Στη ρεβάνς με τη Μίντλεσμπρο θα πρέπει να έχουμε λίγο ποιο καθαρό μυαλό πίσω, αλλά και περισσότερη τύχη», δήλωσε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε καλό δρόμο ο Πετκόφ

Την Παρασκευή θα γνωρίζει ο Γιώργος Παράσχος, αν θα υπολογίζει τον Μιλέν Πετκόφ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. O Βούλγαρος μέσος έτρεξε χαλαρά, χθες, στη συνέχεια εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Νίκο Πισκοπάκη και έδειξε ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Πρόβλημα με ίωση και υψηλό πυρετό αντιμετωπίζουν οι Γελαδάρης και Μανίκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή