ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάντμιντον: κατέστρεψαν τα ολυμπιακά ταπί

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του «Helexpo Θεσσαλονίκη World Grand Prix» 50.000 δολαρίων, που θα γίνει στο «Αλεξάνδρειο» (οι αγώνες θα αρχίσουν στις 28 Σεπτεμβρίου) και η Ομοσπονδία του Μπάντμιντον (ΕΟΦΣΑ) καταγγέλλει ότι αναζητεί το Ολυμπιακό υλικό, για να το χρησιμοποιήσει στη διοργάνωση, αλλά μεγάλο μέρος αυτού, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δραχμών, έχει καταστραφεί.

Η Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης (ΓΓΟΑ) έχει παραχωρήσει στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Χολαργού οκτώ ταπί, 16 στυλοβάτες, 20 φιλέ, τρεις μηχανές πλεξίματος και φυσικά φτερά αγώνων. O πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου, Παναγιώτης Κωνσταντάτος ενημέρωσε την ΕΟΦΣΑ, ότι έξι από τα ταπί είναι κατεστραμμένα και ότι σε άριστη κατάσταση βρίσκονται μόνο τέσσερις στυλοβάτες και δύο φιλέ! H Ομοσπονδία ζητεί να της δοθούν τάχιστα και τα οκτώ ταπί, διότι μπορεί να επιδιορθώσει με δικά της έξοδα τα κατεστραμμένα. Επίσης ζητάει και τους 16 στυλοβάτες, τα 20 φιλέ, τις τρεις μηχανές πλεξίματος καθώς και τα φυσικά φτερά. Εκφράζει δε, την απορία για ποιο λόγο έχουν δοθεί από τη ΓΓΟΑ οκτώ ταπί στον Δήμο Χολαργού, τη στιγμή που στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει δραστηριότητα του αθλήματος.

«Αλλά ακόμα και να υπήρχε δραστηριότητα στην περιοχή, οκτώ ταπί δεν διαθέτει ούτε η Ομοσπονδία και σίγουρα προκαλεί εύλογες απορίες γιατί βρίσκονται στην κατοχή του Δήμου Χολαργού», τονίζεται.