O εξευτελισμός δεν έχει όρια

O εξευτελισμός δεν έχει όρια

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ωραιότατα» πράγματα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. O ισχυρός άνδρας (αλλά χωρίς ιδιότητα…) στην ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλλέας Μπέος μετέβη χθες στα γραφεία της ΕΠΑΕ, μπήκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και την μετέτρεψε σε ρινγκ! Δεν υπερβάλλουμε, διότι ο Αχιλλέας Μπέος γρονθοκόπησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξη Κούγια. Μάλιστα, έκανε τρεις προσπάθειες για να τον θέσει νοκ άουτ, αλλά τον πέτυχε μόνο μία φορά!

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας είπε προς τον Αχιλλέα Μπέο: «Βάζεις στο γήπεδο παιδάκια για να κάνουν επεισόδια για να τα ‘κονομάς». Είναι αξιοσημείωτο ότι στη διάρκεια του επεισοδίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον Μπέο, ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φώναζε «πω, πω, πω που βρίσκομαι»!

Ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου απευθυνόμενος στο προεδρείο της ΕΠΑΕ, είπε «παραιτούμαι από εκπρόσωπος του Πανιωνίου στο διοικητικό συμβούλιο μέχρι να φύγει αυτός ο… από δω μέσα». Και μετά απ’ όλα αυτά, χωρίς πλέον τον Μπέο που αποχώρησε, το διοικητικό συμβούλιο, συνέχισε τη συνεδρίαση για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προτείνουμε στην επόμενη συνεδρίαση να δώσουν τη δυνατότητα στον Αχιλλέα Μπέο να ασχοληθεί με την επίλυση του προβλήματος της…. βίας στα ελληνικά γήπεδα!

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε ότι ο Αχιλλέας Μπέος χειροδίκησε και επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι διαφορές είναι μόνο στα λόγια. Δεν είναι στα αλήθεια ότι χειροδίκησε. Αποπειράθηκε, αλλά απετράπη από τα υπόλοιπα μέλη. Ισως είναι καλό αυτό που συνέβη, γιατί ο κ. Μπέος πρέπει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου, καθώς αυτό τον έχει αποβάλει».

Επειτα πρόσθεσε πως «με αυτού του είδους τις συμπεριφορές δεν επιβάλλεις απόψεις. Δεν φοβήθηκα, δεν είχε επιχειρήματα, έτσι αντιδράει. Το ποδόσφαιρο τον έχει αποκηρύξει. Ακούστηκε μια απειλή από το στόμα του για την οικογένειά μου, αλλά δεν νομίζω να την εννοούσε. Τέλος πλέον σε αυτούς. Πέρυσι παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στη N. Σμύρνη με τους τσάμπα μάγκες».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους λόγους του επεισοδίου, υπογραμμίζοντας: «Είχα μιλήσει πέρυσι για δύο προέδρους ομάδων που βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. Νόμιζε ότι φωτογραφήθηκε. Ηρθε να κάνει επεισόδιο και το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό. Κατάλαβε ότι είναι εκτός ποδοσφαίρου».

Και ο Αχιλλέας Μπέος, πάντως, αρνήθηκε ότι κτύπησε τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μεταξύ μας επεισόδιο ήταν φραστικό». Προφανώς… κουκουλώνουν το επεισόδιο για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου… Επίσης, μην σκάτε για τις τύχες του λαοφιλέστερου αθλήματος στη χώρα, όταν παράγοντες συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή