Τον έβαλε στη θέση του ο Σόλιντ τον Ριβάλντο…

Τον έβαλε στη θέση του ο Σόλιντ τον Ριβάλντο…

3' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία μόλις ημέρα από τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της Παλμέιρας για τον Ριβάλντο και την πιθανή επιστροφή του στην πατρίδα του, ο Τροντ Σόλιντ χρησιμοποίησε τον Βραζιλιάνο, στο εκπαιδευτικό διπλό, στη θέση που δήλωσε πως θέλει ν’ αγωνίζεται. Πίσω από τον Κωνσταντίνου, σε ελεύθερο ρόλο. Φυσικά αν τελικά ο Νορβηγός προπονητής αποφασίσει να τον βάλει σ’ αυτή τη θέση και σε επίσημο αγώνα θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, στην επικαιρότητα παραμένει το όνομα του Ριβάλντο λόγω δημοσιευμάτων του βραζιλιάνικου Τύπου, σύμφωνα με τα οποία τον Δεκέμβριο θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ριβάλντο διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με την Παλμέιρας, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, αλλά όχι πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, δηλαδή πριν από το καλοκαίρι του 2006. Ενας κύκλος σημαντικών αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ανοίγει το Σάββατο για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι με τον Ακράτητο στο άδειο από θεατές Στάδιο Καραϊσκάκη (οι «ερυθρόλευκοι θα εκτίσουν τη δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη στην Πάτρα) φαντάζει ως το πιο εύκολο, σε σχέση με εκείνα που ακολουθούν σε ένα πρόγραμμα… Γολγοθά για τους Πειραιώτες.

Διότι μετά την ομάδα των Ανω Λιοσίων που στην πράξη μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες στον Ολυμπιακό για να την υποτάξει, ακολουθεί το ταξίδι στη Μαδρίτη, όπου την επόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τέσσερις ημέρες μετά είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με την AEK στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εν συνεχεία, υπάρχει διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο «φινάλε» της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, ενώ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική, στο άδειο από θεατές φαληρικό γήπεδο.

Οπως αντιλαμβάνεται κάποιος, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Εχει, λοιπόν, ιδιαίτερη αξία ο τρόπος τον οποίο θα επιλέξει ο Τροντ Σόλιντ να αγωνιστεί η ομάδα, προκειμένου να βγει αλώβητη. Δεν αποκλείεται, ο Νορβηγός τεχνικός να φρεσκάρει από αγώνα σε αγώνα την ενδεκάδα, ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που προκύπτουν. Ειδικά για τον αγώνα με τον Ακράτητο, θεωρείται πολύ πιθανό να ξεκινήσει απ’ την αρχή ο Παντελής Καφές, χωρίς να πρέπει να αποκλειστούν και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Β Το Στάδιο Καραϊσκάκη επισκέφθηκε χθες ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Σεράνο, που ήρθε στην Ελλάδα για να κανονίσει τις λεπτομέρειες που αφορούν την παραμονή της ισπανικής ομάδας στην Αθήνα, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου. O εκπρόσωπος της «βασίλισσας» εντυπωσιάστηκε όπως είπε από το «Καραϊσκάκη», για το οποίο τόνισε ότι είναι πολύ λειτουργικό. O κ. Σεράνο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου μας, χαρακτηρίζοντάς τα «μαγική εικόνα», καθώς όπως τόνισε, το 3-0 της Λιόν επί της Ρεάλ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, ενώ πρόσθεσε ότι και από όσα είδε από το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ ούτε και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την πραγματικότητα. Οσο για τη συνέχεια, ανέφερε ότι με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής ο όμιλος γίνεται ιδιαίτερα δύσκολος τόσο για τη Ρεάλ όσο και για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι της 6ης Δεκεμβρίου στο «Καραϊσκάκη» θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Την παραμονή του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για τη Μαδρίτη, όπως ανακοινώθηκε χθες απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή