Χωρίς προβλήματα η Μίντλεσμπρο

Χωρίς προβλήματα η Μίντλεσμπρο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε μία ούτε δυο ούτε τρεις δεν ήταν οι ευχάριστες ειδήσεις για τον προπονητή της Μίντλεσμπρο χθες. O Στιβ Μακλάρεν είδε με χαμόγελο πέντε παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις και φυσικά να γίνονται υποψήφιοι για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος και στη συνέχεια τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στην Ξάνθη.

«Ολοι τους θεωρείται πλέον ότι μπορούν να ξεκινήσουν στο ματς με τη Σάντερλαντ, αρκεί να βγάλουν το πρόγραμμα της εβδομάδας χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Μακλάρεν για τους Χάσελμπαϊνκ, Μεντιέτα, Ρίγκοτ, Νέμεθ και Πάρναμπι. Στη λίστα των τραυματιών εξακολουθούν, πάντως, να είναι ο τερματοφύλακας Σβάρτσερ, ο Μόρισον και ο Πάρλορ, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει το σοβαρότερο πρόβλημα. Οι άλλοι δύο πιθανόν να έχουν ξεπεράσει τα δικά τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Β H Ρόμα έχασε τον Μαντσίνι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και δεν θα τον έχει στις τάξεις της για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αρη. O 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξιό μηρό από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λιβόρνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή