Πρώτα το Αιγάλεω, μετά ο Ματέους

Πρώτα το Αιγάλεω, μετά ο Ματέους

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Λόταρ Ματέους, έστω και προφορική, έχει φέρει ικανοποίηση στην ομάδα μιας και βρέθηκε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα. Απαντες πλέον περιμένουν την έλευση του Γερμανού προπονητή την Κυριακή προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα πρωταθλήματος με το Αιγάλεω και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτές οι λεπτομέρειες δεν φαίνεται, για την ώρα τουλάχιστον, να απασχολούν τον Γιώργο Κωστίκο, ο οποίος ετοιμάζει τον «δικέφαλο» για την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Αιγάλεω και προβληματίζεται από τους τραυματισμούς των Μέγκαχεντ και Μίετσελ. Τόσο ο Αιγύπτιος όσο και ο Πολωνός ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής σε μια προσπάθεια που κάνουν να μην απουσιάσουν από τον αγώνα της Τούμπας. Αντίθετα, οι Εγκωμίτης και Μαλαδένης θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους από την εξέδρα λόγω τραυματισμών. O προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, το οποίο δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα σε τρεις αγώνες έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, φαίνεται να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. O Ηλίας Δαμήλος μάλιστα είχε την πρώτη επικοινωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν έχει την πορεία που θα επιθυμούσε με την εθνική ομάδα της Κύπρου και δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ποντίων. Για να υπάρχει όμως οποιαδήποτε εξέλιξη θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της μεγαλονήσου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Στον Αρη ετοιμάζονται για τη σαββατιάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, καθώς και για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρόμα, στον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει την παρουσία του κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή