«Αγκάθι» οι δύο του Περιστερίου

«Αγκάθι» οι δύο του Περιστερίου

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… ολονυχτία Νικολαΐδη – Original άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. O πρόεδρος της AEK έκανε άνοιγμα προς τους οργανωμένους οπαδούς και δεσμεύτηκε πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις η κρίση στις σχέσεις τους μπορεί να εκτονωθεί. Παράλληλα, ζήτησε να συμπαρασταθούν στην ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Αλκαζάρ, στον οποίο η ΠΑΕ πήρε 750 εισιτήρια.

Το μοναδικό σημείο τριβής παρέμεινε η κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο οπαδών, μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι. H πλευρά της Original παραμένει ανένδοτη σε αυτό το θέμα και κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε. Αλλωστε το μήνυμα στον τηλεφωνητή που έκανε την εμφάνισή του στη συνέχεια αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: «Οπως είχαμε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες η συνάντηση με τον Ντέμη έγινε στα πλαίσια του να μην συμβαίνουν άσχημα, για την αγαπημένη μας ομάδα, γεγονότα. Διαφωνίες υπάρχουν πολλές. Διαφορά μία και βασική. Είμαστε ανένδοτοι και κάθετα αντίθετοι στο θέμα χειρισμού της ιστορίας στο Περιστέρι με τα δύο παιδιά. O καιρός θα δείξει».

Οι προεδρικές επαφές είχαν συνέχεια. O Νικολαΐδης συναντήθηκε στους Θρακομακεδόνες με τον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο μίλησε περίπου 20 λεπτά στα ισπανικά. Σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητές του, αλλά και της ομάδας.

Σημαντική συνάντηση θεωρείται και αυτή με τον δήμαρχο Μενιδίου, Σπύρο Στριφτό. O πρόεδρος της AEK παρουσίασε τις μακέτες τού υπό κατασκευή προπονητικού κέντρου στις Λεκάνες Αχαρνών.

Περίεργο τσίμπημα

Εν τω μεταξύ, η χθεσινή προπόνηση στιγματίστηκε από ένα ένα περίεργο περιστατικό. Ενα έντομο τσίμπησε τον Βαγγέλη Μόρα γεγονός που του προκάλεσε αλλεργική δερματική αντίδραση και δύσπνοια. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα μείνει εκτός προπονήσεων δύο ημέρες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μετά την προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του στην ομάδα. «Ηρθα γιατί ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. H AEK είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα για μένα, γι’ αυτό και συνεχίζω εδώ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Ντέμη και αυτό που έχει κάνει στην ομάδα. Πολλοί θα πουν πώς γίνεται να γυρίζεις στην Ελλάδα. Δεν έχω μάθει εκεί που φτύνω να γλείφω. Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν είναι υγιή πράγματα αυτά για το ποδόσφαιρο. Θέλει άλλους ανθρώπους, άλλους χαρακτήρες. Διάβασα τι έγινε στην ΕΠΑΕ. Δεν θα με εκπλήξει ακόμα και αν αποκλειστούν οι ομάδες από τα κύπελλα Ευρώπης», υποστήριξε ο διεθνής αμυντικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή