Ξεκούραση ή δοκιμή το δίλημμα του Σόλιντ

Ξεκούραση ή δοκιμή το δίλημμα του Σόλιντ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… επιμέλεια, ο Τροντ Σόλιντ αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ακράτητο, που θα διεξαχθεί στο άδειο από θεατές, Στάδιο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 6 μ.μ.). Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι τιμωρημένοι για τα περυσινά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη στην Πάτρα. Μάλιστα, θα παίξουν χωρίς κόσμο και στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Νορβηγός προπονητής δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με την ομάδα των Ανω Λιοσίων. Πιθανότατα, θα χρειαστεί να περιμένουμε έως αύριο το απόγευμα για να μάθουμε αν θα συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα ο Παντελής Καφές και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα ο Ριβάλντο (δεν αποκλείεται να παίξει στη θέση του Αρούνα Μπαμπανγκίντα). Υπάρχουν δύο σενάρια: να προχωρήσει ο Νορβηγός σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που ξεκίνησε κατά της Καλλιθέας και της Ρόζενμποργκ, με το σκεπτικό πως ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και θέλει να έχει ξεκούραστους τους βασικούς παίκτες. Ή να παίξουν ξανά οι… συνήθεις ύποπτοι με ένα νέο πρόσωπο, αυτό του Παντελή Καφέ.

Ενοχλήσεις στη μέση αισθάνθηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου και αποχώρησε απ’ τη χθεσινή προπόνηση. O 26χρονος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά το ιατρικό επιτελείο θεωρεί πως δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας, όπως και για τον Αντώνη Νικοπολίδη, που είχε ενοχλήσεις στον ώμο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα χθες το πρωί, και το απόγευμα αρκετοί παίκτες παρευρέθησαν σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο του Σταδίου Καραϊσκάκη.

– O Ριβάλντο ζήτησε άδεια από τον Τροντ Σόλιντ για να μεταβεί στη Βραζιλία αμέσως μετά το ντέρμπι με την AEK, όπου θα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006. O Ριβάλντο επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους (έχει ανοικτή μια δικαστική υπόθεση) για να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή