ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

XEIMEPINOI ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

Τέσσερις διεκδικούν θέσεις στη χιονοσανίδα

Τέσσερις Ελληνες αθλητές και αθλήτριες της χιονοσανίδας διεκδικούν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο, το 2006. Είναι οι Αυγερινός Σεχρεμέλης (έχει 104 β. FIS), Τάσος Ζαρκάδας (100) και η Ιλια Γκούμα (60,7) στο παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ και ο Νίκος Κυριαζής στο «half pipe» (15,8). Οι αθλητές θα επιδιώξουν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να φτάσουν τους 120 β. και, συγχρόνως, να καταταγούν τουλάχιστον μία φορά στην πρώτη 25άδα σε αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πανελλήνιοι στη Θεσσαλονίκη

Αρχισαν στη Θεσσαλονίκη τα πανελλήνια πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας στις κλάσεις 470 και Τορνέιντο, και μετά τις πρώτες ιστιοδρομίες προηγούνται οι: 470: M. Μηλαίος – Π. Καγιαλής (ΙΟΠ), γυναίκες: A. Οικονόμου – O. Τσιγαρίδη (NOE / ENOA), νέοι άνδρες: Γ. Βάσιλας – E. Μιτάκης (ΙΟΠ). Τορνέιντο: I. Πασχαλίδης – K. Τριγκώνης (IOKT / ΝΟΘ).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Στα χιονοδρομικά κέντρα

Για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα χειμερινών αγώνων θα περάσει από χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας. Θ’ ανάψει στις 27 Νοεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία και στο δρόμο προς το Τορίνο θα διέλθει από 66 δήμους και οχτώ χιονοδρομικά κέντρα.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Με 24 στο γκραν πρι

Η ελληνική ομάδα που θα μετάσχει στο «Helexpo Θεσσαλονίκη World Grand Prix» («Αλεξάνδρειο», 28/9 – 2/10) αποτελείται από τους Θ. Βέλκο, Γ. Χαραλαμπίδη, Χρ. Τσαρτσίδη, Θ. Πουτόγκα, Θ. Λεβέντη, Νεκτ. Γιαγτζή, Δημ. Γιαγτζή, N. Χιμκιάμη, Δημ. Ορλή, Δημ. Χρυσοχόου, Παν. Σκαρλάτο, Αγγ. Κυριακόπουλο και τις Χρ. Μαυροματίδου, Χρ. Γεωργαλή, Θ. Πληγωμένου, N. Πλιάκα, Στ. Θεοδωρίδου, Αντ. Καραγκιαουρίδου, Κυρ. Ασλανίδη, Ελ. Πολιτίδου, Ειρ. Σιάσιου, N. Καρπουχτσή, Χρ. Διαμαντοπούλου και Σ. Μελικίδου.

Α1 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Επιμηκύνεται η περίοδος

Στις 24 Μαΐου 2006, και όχι στις 13, θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ της A1 ανδρών του βόλεϊ. H Ομοσπονδία αποδέχτηκε το αίτημα της Λίγκας για επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Πρωτάθλημα Αθηνών

Δεκάδες αθλητές θ’ αγωνισθούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Αθήνας στην άρση βαρών, που θα γίνει στο EAKN Αγίου Κοσμά. Οι αγώνες αρχίζουν στις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή