AEK: μετά την ανακωχή το Αλκαζάρ

AEK: μετά την ανακωχή το Αλκαζάρ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ανακωχή που κήρυξαν Ντέμης και Original προτάσσει τα αγωνιστικά θέματα στην AEK, τα οποία δεν είναι όπως θα ήθελε ο Φερνάντο Σάντος. H αγωνία του Πορτογάλου τεχνικού δεν αφορά μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Λάρισα, το οποίο στην παρούσα φάση που βρίσκεται η ομάδα επιβάλλεται να είναι θετικό, αλλά και στην ετοιμότητα που θα βρίσκεται στον εν λόγω αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης αυτή τη στιγμή στην ομάδα (2 γκολ σε 3 αγώνες) δεν κατάφερε, ούτε χθες, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί στην ποδοκνημική. H κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της «Ενωσης», το οποίο, πάντως, εμφανίζεται καθησυχαστικό, αφού θεωρεί πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Βίοι αντίθετοι για τον Κώστα Κατσουράνη. O αρχηγός δεν αντιμετώπισε, ούτε χθες, κάποιο πρόβλημα, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το πρώτο μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Παναγιώτης Κονέ, Τραϊανός Δέλλας και Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Αμφότεροι μετρούν αντίστροφα για τη σταδιακή επιστροφή τους στην ενεργό δράση. Αντίθετα πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν, για μια ακόμη ημέρα, οι Μίλτος Σαπάνης και Διονύσης Χιώτης.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ AEK θα παραλάβει σήμερα τα 750 εισιτήρια των 20 ευρώ, για τον αγώνα με τη Λάρισα, τα οποία αντιστοιχούν στη θύρα 14 του Αλκαζάρ, όπως αποφάσισε χθες η αστυνομική διεύθυνση της πόλης. Τα 100 εισιτήρια θα διατεθούν αύριο από το AEK Shop II, στη N. Φιλαδέλφεια (09.00 – 18.00), αλλά μόνο στους κατόχους των καρτών διαρκείας και τα υπόλοιπα θα δοθούν στους συνδέσμους, οι οποίοι μετά τη χρυσή τομή που βρήκαν με τη διοίκηση, αναμένεται να δώσουν τον γνωστό παλμό στην εξέδρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή