«Συνεχίζετε με τον Μαλεζάνι»

«Συνεχίζετε με τον Μαλεζάνι»

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω των τριών αρχηγών της ομάδας ήταν σαφές και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. «Ξεχάστε το θέμα του προπονητή. Τίποτα απ’ αυτά που ακούγονται δεν ισχύει. O Αλμπέρτο Μαλεζάνι έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη μου. M’ αυτόν θα πορευθούμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων», είπε στους Γκούμα, Γκονζάλες, Μόρις, κι αυτοί μετέφεραν χθες στους συμπαίκτες τους τα λόγια του μεγαλομετόχου. Ηταν μια κίνηση αναμενόμενη, καθώς από την αρχή της περιόδου, ο Τζίγκερ είχε διαμηνύσει σε όλους ότι ο Μαλεζάνι θα έχει πίστωση χρόνου για να φτιάξει μια καλή και ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο ομάδα, όσο κι αν στοιχίσει αυτό από πλευράς διακρίσεων το πρώτο διάστημα της προσπάθειας. Ηταν λογικό και μέχρι ενός σημείου αναμενόμενο ότι μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενδεχομένως να ξεκινούσε την περίοδο με σημαντικά προβλήματα ανομοιογένειας. Αυτό το ρίσκο ήταν αποδεκτό από τη διοίκηση και παρά τα άσχημα αποτελέσματα, η στήριξη στον προπονητή παραμένει δεδομένη. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ξένοι και δεν ένιωσαν έκπληξη όταν επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη του κ. Βαρδινογιάννη στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Στο εξωτερικό οι προπονητές δεν αλλάζουν τόσο εύκολα στο ξεκίνημα μιας περιόδου και δεν υπήρξε αιφνιδιασμός τους από τις… μη εξελίξεις. Οι Ελληνες παίκτες ήταν λίγο πιο διστακτικοί, ειδικά όταν φούντωσαν οι φήμες περί Μπάγεβιτς, αλλά ύστερα απ’ αυτνή την ξεκάθαρη στάση του μεγαλομετόχου, αντιλαμβάνονται ότι ο Μαλεζάνι παραμένει ισχυρός. Ουδέποτε ετέθη θέμα αμφισβήτησής του εντός αποδυτηρίων, αλλά για να μην υπάρχουν… παρεξηγήσεις, ο κ. Βαρδινογιάννης έκρινε σκόπιμο να μην αφήσει τις φήμες να σέρνονται. Κατά τη συνάντησή του με τους αρχηγούς, η γλώσσα που χρησιμοποίησε δεν ήταν σκληρή. Ζήτησε τα αυτονόητα χωρίς να ανεβάσει τους τόνους, δείχνοντας ότι δεν έχει εμπιστοσύνη μόνο στον προπονητή, αλλά και στις δυνατότητες όλης της ομάδας.

– «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες του εξωτερικού, αλλά μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο Νίκος Λυράκης. O μάνατζερ του Αγγελου Μπασινά αποκάλυψε ότι έχει ήδη γίνει μια αναγνωριστική επαφή με την AEK, χωρίς επίσημο χαρακτήρα, ενώ διέψευσε ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αφησε πάντως ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ανάλογα με τις προτάσεις που θα γίνουν. O κ. Λυράκης, πρόσθεσε ότι με βάση κάποια «παραθυράκια» των κανονισμών, ο 30χρονος διεθνής μπορεί να παίξει σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πριν από τον Ιανουάριο.

– Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Παπαδόπουλος και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίξει αύριο εναντίον του Πανιωνίου. O Μαλεζάνι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση και έκανε δίτερμα με ομάδες των… 13 παικτών. Μάλλον θα προτιμήσει το 4-4-2 με τον Μπίσκαν εκτός ενδεκάδας και τον Σέριτς σε ρόλο αριστερού χαφ με κάλυψη τον Δάρλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή