Σόλιντ: Ξεχάστε τη Ρεάλ, προσοχή στον Ακράτητο

Σόλιντ: Ξεχάστε τη Ρεάλ, προσοχή στον Ακράτητο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την 4η νίκη σε τέσσερις αγώνες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ακράτητο στο άδειο (λόγω της τιμωρίας για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου) γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 5 μ.μ., απευθείας μετάδοση από τον Alpha). Στη θεωρία, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αλλά επειδή του αγώνα με τον Ακράτητο ακολουθεί το κρίσιμο ραντεβού με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τετάρτη, υπάρχει κίνδυνος το μυαλό των παικτών των Πειραιωτών να ταξιδεύει από τώρα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Για το λόγο αυτό ο Τροντ Σόλιντ με χθεσινή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στο Ιντερνετ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του να ασχολούνται μονάχα με τον σημερινό αγώνα και να αποβάλουν κάθε σκέψη που αφορά τη συνάντηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός προπονητής: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ακράτητο και μόνο σε αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα, και αυτοί που θα ξεκινήσουν και αυτοί που θα είναι στον πάγκο. Ειδικά γι’ αυτούς που δεν θα ξεκινήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, γιατί όταν τους ζητηθεί θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν». O Τροντ Σόλιντ σκέφτεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ένα νέο πρόσωπο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελή Καφέ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Χωρίς εισιτήρια

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε χθες ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με την AEK στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίστηκε: «Στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε για τον αγώνα με την AEK να μην προμηθευτεί και διαθέσει στους φιλάθλους της εισιτήρια. H απόφαση ισχύει και για όλα τα μελλοντικά ματς που υπάρχει η πιθανότητα να προκληθούν επεισόδια. Τέλος, με την παρούσα συγχαίρει τους φιλάθλους της για την άψογη συμπεριφορά τους στους αγώνες Πρωταθλήματος και Champions League».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή