ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Παγκόσμιο μετάλλιο από «πιτσιρικά»

Την πρώτη σημαντική επιτυχία στην ιστορία του τραμπολίνο στην Ελλάδα πρόσφερε ένας «πιτσιρικάς». Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, το οποίο διεξάγεται στο Αϊντχόβεν (Ολλανδία), ο Απόστολος Κοϊτάβας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 11- 12 ετών, με 33,30 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ρώσος Αλ. Τάλσκι με 33,40. H Δάφνη Μικτίδου (κατηγορία 11-12 ετών) κατέλαβε την 5η θέση.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πάνε για τρίτη νίκη

Το «3×3» θα επιδιώξουν να πετύχουν σήμερα στην A1 χάντμπολ ανδρών η AEK, που υποδέχεται τη ΧΑΝΘ, στην Ηλιούπολη (17.30), ο Αθηναϊκός που θ’ αντιμετωπίσει τον Διομήδη Αργους, στον Βύρωνα (16.00), και ο ΑΣΕ Δούκα που φιλοξενεί τον BAO, στο ΔΑΙΣ (18.00). Παίζουν επίσης: 18.00: Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ. Φίλιππος Βέροιας – Βριλήσια. 19.00: Κορωπί – Κιλκίς. 19.30: Απόλλων Καλαμαριάς – Ιωνικός Ν.Φ.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Διεθνές τουρνουά

Το διεθνές τουρνουά στο ξίφος μονομαχίας «Αλεξάνδρεια» θα διεξαχθεί σήμερα (από τις 09.00) στη Θεσσαλονίκη. Στη Φλώρινα θα γίνει σήμερα (09.30) το «Κύπελλο Φλώρινας» στη σπάθη και στο ξίφος ασκήσεως.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Λήγουν οι πανελλήνιοι

Τελειώνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη τα πανελλήνια πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας στις κλάσεις 470 και Τορνέιντο. Μετά τις έξι ιστιοδρομίες προηγούνται οι: 470: M. Μηλαίος – Π. Καγιαλής (ΙΟΠ), γυναίκες: Σ. Μηλαίου – X. Ευσταθίου (ΙΟΠ), νέοι άνδρες: Γ. Βάσιλας – E. Μιτάκης (ΙΟΠ). Τορνέιντο: I. Πασχαλίδης – K. Τριγκώνης (IOKT / ΝΟΘ).

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ

Διεθνείς αγώνες

Το 12ο Διεθνές Κύπελλο Πόρτο Χέλι της κατηγορίας σίνιορς θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη λίμνη Βερβερόντα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο γύρους σλάλομ το Σάββατο (08.00) και ένα γύρο σλάλομ την Κυριακή (08.00).

ΙΠΠΑΣΙΑ, ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Αγώνες ανάπτυξης

Οι 7οι περιφερειακοί αγώνες ανάπτυξης ιππασίας Βορείου και Νοτίου Αττικής θα διεξαχθούν αντίστοιχα στον EIO και τον IO Καλυβίων St George. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν και στις δύο περιφέρειες στις 10.00 και τις δύο ημέρες. Το 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης στο κανό-καγιάκ σλάλομ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στον Λάδωνα ποταμό. Αγώνες παίδων – κορασίδων 30+30 μ. στο ολυμπιακό και στο σύνθετο τόξο θα τελεσθούν αύριο στη Δεκέλεια.

ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ

Αρνείται η Γιουβέντους

Διαψεύδει τις φήμες περί ενδιαφέροντός της για τον Ιακουίντα η Γιουβέντους. O επιθετικός της Ουντινέζε, που σημείωσε τρία γκολ εις βάρος του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του και τέθηκε στο περιθώριο, μέχρι να βρεθεί ομάδα για να τον αγοράσει. Φήμες έλεγαν ότι πίσω από την άρνησή του κρύβεται η Γιουβέντους.

ΤΣΕΛΣΙ

Πριμ για ένα γκολ

Ποσό 10 χιλιάδων λιρών προσφέρει η εφημερίδα «Sun» σε όποιον παίκτη καταφέρει να σκοράρει εναντίον της Τσέλσι! O Τσεχ έχει 713 αγωνιστικά λεπτά να δεχθεί γκολ. H αγγλική εφημερίδα προσφέρει, μέσω χορηγού φυσικά, το ποσό αυτό, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης που θα το κερδίσει, θα το διαθέσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή