ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την ίδια συνταγή o Οτο Ρεχάγκελ

Πάλι δεν έκρυβε κάποια έκπληξη (ως συνήθως) ο Οτο Ρεχάγκελ, ανακοινώνοντας τα ονόματα των «Ευρωπαίων» παικτών που θα έχει στην αποστολή των δύο τελευταίων αγώνων της εθνικής στην προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006, με αντιπάλους τη Δανία στην Κοπεγχάγη και τη Γεωργία στο Φάληρο. Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι Παναγιώτης Φύσσας, Ζήσης Βρύζας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Αγγελος Χαριστέας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος. Στην εθνική ελπίδων κλήθηκε από τον Στέλιο Αποσπόρη ο Γιώργος Σαμαράς.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Εμεινε στον… άσο

Τη στιγμή που ο Σάββας Κωφίδης μπορεί να ισχυρίζεται ότι βρήκε έναν επιθετικό, ο οποίος τουλάχιστον δημιουργεί ευκαιρίες, αναζητεί λύση στο πρόβλημα του τερματοφύλακα εν όψει του αυριανού αγώνα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. O Ερέρα με την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε ότι σύντομα θα έρθουν τα γκολ, δεν θα υπάρχει όμως ικανός τερματοφύλακας να υπερασπιστεί την εστία του «γηραιού». O Γιώργος Αμπάρης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω ρήξης έξω μηνίσκου και θα μείνει ένα μήνα μακριά από τη δράση. O Φάνης Κατεργιαννάκης δεν μπορεί να «βγάλει» δελτίο λόγω του προβλήματος που υπάρχει στην ΠΑΕ με την φορολογική ενημερότητα και μένουν οι Διλμπέρης και Κελπέκης οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονταν αρχικά στα πλάνα του Κωφίδη, καλούνται όμως να βοηθήσουν σε δύσκολους αγώνες.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δύσκολο έργο με Ατρόμητο

Σε δύο αναμετρήσεις την φετινή περίοδο στην έδρα του ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έχει καταφέρει να μείνει αήττητος, όμως η αποστολή του στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα δύσκολη. H ομάδα του Παράσχου έχει καταφέρει να μείνει και αυτή αήττητη στους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος και έχει δείξει ότι είναι ικανός να περάσει νικηφόρα από την Καλαμαριά. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. O τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπονσά, Ματιάσεβιτς, Παρμαξίδη και Ιωάννου.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα με… A΄ Εθνική

Η αυλαία της B΄ Εθνικής ανοίγει στις 8 μ.μ. Στο Παγκρήτιο στάδιο της Κρήτης ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Αρη. Και οι δύο ομάδες θέλουν ανέβουν στο «τρένο» της επιστροφής στην A΄ Εθνική και ο αγώνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΟΦΗ

Απάντηση Βατσινά

Οι υπαινιγμοί που άφησε ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου, για τη σχέση Παναθηναϊκού – ΟΦΗ, δεν έμειναν αναπάντητοι από τον Φανούρη Βατσινά. «Εντός των προσεχών ημερών τελειώνει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών. Ενα τυπικό θέμα θα έχει τελειώσει και παράλληλα θα έχει δοθεί τέλος στις όποιες κακοπροαίρετες ενέργειες προσπαθούν να προβούν κάποιοι στον ΟΦΗ, με αφορμή το θέμα της ιδιοκτησίας. Θα έχω το μεγαλύτερο ποσοστό της εταιρείας και θα είμαι ο ιδιοκτήτης και ο μεγαλομέτοχός της. Στη συνέχεια ως αποκλειστικά υπεύθυνος που όπως είναι γνωστό είμαι στην ΠΑΕ-ΟΦΗ, θα προχωρήσω τις ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΦΗ, σε γραπτή δήλωσή του.

ΕΠΑΕ ΚΑΛΕΙ ΜΠΕΟ – ΚΟΥΓΙΑ

Σε απολογία και οι δύο

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της ΕΠΑΕ θα παρουσιαστούν την επόμενη Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος και ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ενωση Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή