Αθώοι οι «πράσινοι» για τα επεισόδια

Αθώοι οι «πράσινοι» για τα επεισόδια

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθωώθηκε ο Παναθηναϊκός από την υπόθεση που αφορούσε στα επεισόδια που έγιναν έξω απ το γήπεδο της Λιβαδειάς, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, Λεβαδειακός Παναθηναϊκός. O αντιπρόεδρος των «πρασίνων», Γιώργος Στράτος που εκπροσώπησε την ΠΑΕ χθες στον αθλητικό δικαστή όπου εκδικάστηκε η υπόθεση ζήτησε την απαλλαγή από τις κατηγορίες: «Αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι δεν συνέβη τίποτα έξω από το γήπεδο. Να μας δηλώσει η αστυνομία αν θέλει να φύγει από τα γήπεδα. Εμείς κάναμε τα πάντα για να μη γίνουν επεισόδια. Με το να μη δώσουμε εισιτήρια αποκόψαμε κάθε σύνδεσή μας με τα γεγονότα, τα οποία αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν. Δεν έχουμε καμία ευθύνη», κατέθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Στράτος. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον αθλητικό νόμο, τονίζοντας ότι είναι «ναζιστικής προέλευσης μόρφωμα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας -του Λεβαδειακού- που επίσης αθωώθηκε, Γιάννης Κομπότης, παρουσίασε έγγραφο του  επικεφαλής των MAT, όπου δεν γίνεται καμία αναφορά για επεισόδια. Ακολούθως υποστήριξε ότι οι περισσότεροι οπαδοί των φιλοξενουμένων μπήκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς χωρίς εισιτήρια, υπό τον φόβο των Ιουδαίων. «Ποτέ δεν έγινε το οτιδήποτε έξω από το γήπεδο. O αστυνομικός διευθυντής της πόλης μας έχει φοβίες, δεν θέλει να γίνονται ούτε αγώνες πιγκ πογκ. Παράλληλα, υπήρχαν και οι αεροπορικές επιδείξεις. Ορκίζομαι πέντε, δέκα, πενήντα φορές ότι δεν έγιναν τα επεισόδια», υπογράμμισε ο κ. Κομπότης. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο μεν αστυνομικός διευθυντής της περιοχής έγραψε στην έκθεση του ότι έγιναν επεισόδια, ο δε υποδιευθυντής -που βρίσκεται σημειωτέον στο ίδιο τμήμα- ανέφερε ότι ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι τέτοιο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή