Νέα αρχή με Πανιώνιο θέλει ο ΠΑΟ

Νέα αρχή με Πανιώνιο θέλει ο ΠΑΟ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως έχουν έλθει τα πράγματα, ακόμα και μια (υπό άλλες συνθήκες) νίκη… ρουτίνας απέναντι στον τόσο προβληματικό φέτος Πανιώνιο που δέχθηκε πριν από δύο εβδομάδες πέντε γκολ από τον Ολυμπιακό, θα θεωρηθεί «φιλί της ζωής» για τον Παναθηναϊκό και θα πανηγυριστεί σαν νίκη σε ντέρμπι! H φτώχεια των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με τις πολύ κακές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι «πράσινοι» τον τελευταίο μήνα, τους έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και όλοι ψάχνουν από κάπου να πιαστούν για να αρχίσουν την αντεπίθεση. O Μαλεζάνι έχει δηλώσει ότι «η πρώτη νίκη θα είναι η φλόγα που θα ανάψει πυρκαγιά» και ευελπιστεί ότι ο αποψινός αγώνας (20.00) στο άδειο από φιλάθλους Ολυμπιακό Στάδιο, θα είναι η απαρχή μιας πολύ καλύτερης αγωνιστικής περιόδου για τον ίδιο και την ομάδα.

Επιστρέφουν δύο

Αν και δεν θα έχει πάλι τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του, ο Ιταλός προπονητής νιώθει πολύ καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, όπου οι απουσίες ήταν πολύ περισσότερες και ο χρόνος ελάχιστος για να βρει το «αντίδοτο». Στο απουσιολόγιο βρίσκονται μόνο τα ονόματα των Μόρις, Κώτσιου (τιμωρημένοι) και Παπαδόπουλου, Αντριτς (τραυματίες). O Σέριτς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όπως και ο Βόουτερ. O Κροάτης θα βρει σίγουρα θέση στην ενδεκάδα (θα παίξει αριστερό χαφ, με τον Δάρλα πιο πίσω) ενώ ο Ολλανδός διεκδικεί μία με τον Χαραλαμπίδη στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Μαλεζάνι μάλλον θα προτιμήσει στο 4-4-2, με τον Μπίσκαν να μένει στον πάγκο, τον Κονσεϊσάο σε ρόλο αμυντικού χαφ και τον Γκονζάλες επιτελικού. O Βίντρα θα παίξει δεξί μπακ, με τον Νίλσον να μετατίθεται στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Γκούμα. Στην επίθεση, δοκιμάστηκε ο Γκέκας πότε με παρτενέρ τον Ολισαντέμπε και πότε με τον Τόργκελε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή