«Χρυσή» η Αγγελική στο παγκόσμιο κύπελλο

«Χρυσή» η Αγγελική στο παγκόσμιο κύπελλο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία επιτυχία σημείωσε η Αγγελική Ανδριοπούλου σε διεθνή διοργάνωση θαλασσίου σκι. Στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, που έγινε στο Ενισκίλεν της Βόρειας Ιρλανδίας, η Αγγελική κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο άλμα, χάλκινο στις φιγούρες και τέταρτη θέση στο σλάλομ. H Μαρία Βιμπρανιέτσοβα κατέλαβε την έκτη θέση στο άλμα. Είναι σημαντικό το ότι, για άλλη μια φορά, η χώρα μας έβαλε δύο αθλήτριες σε τελικό αγωνίσματος σε διεθνή διοργάνωση.

Στο άλμα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης σημείωσε επίδοση 46,9 μ. με δεύτερη τη Γιουν Φλάντμπουργκ (Δανία) 45,9 μ. H Βιμπρανιέτσοβα πήδησε 41,7 μ. Στις φιγούρες η Αγγελική συγκέντρωσε 5.600 βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι η Βιμπρανιέτσοβα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα στον προηγούμενο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου που έγινε στην Ντούμπνα (Ρωσία).

– Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο 12ο διεθνές «Κύπελλο Πόρτο Χέλι». Εγιναν αγώνες στο σλάλομ και τ’ αποτελέσματα ήταν:

Ανδρες: Senior 1: 1. Ενγκελχαρτ (Αυστρία), Σπάρι (Ιταλία), 3. Γ. Βουρδαχάς.

Senior 2: Σωτ. Κύπριος, N. Φρανγκίστας, Σίγκριστ (Ελβετία).

Senior 3: Στ. Γουντ (Βρετανία).

Γυναίκες: Senior 1: Π. Κουρούνη, M. Χατζηγεωργίου.

ΟΠΕΝ Ανδρες: Αλ. Αθανασόπουλος.

ΟΠΕΝ Γυναίκες: Π. Κουρούνη, Αγγ. Παπαδημητρίου, Μαρ. Κόντη.

Οι αθλητές της κατηγορίας σίνιορ απέδειξαν ότι το θαλάσσιο σκι είναι άθλημα με το οποίο ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή