Σάαφ: Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε

Σάαφ: Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ήττα στη Βρέμη από την Μπαρτσελόνα, η Βέρντερ θέλει νίκη απόψε στο OAKA για να ξεμπλέξει τα πράγματα και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το δήλωσε αυτό ξεκάθαρα ο Τόμας Σάαφ μετά το 0-2 από την Μπάρτσα, το επανέλαβε και χθες στην Αθήνα: «O Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Σεβόμαστε την ιστορία του και θα μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Οπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αν αφήσουμε πόντους στην Αθήνα, δύσκολα θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γερμανός προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του Γκονζάλες. «Είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, όπως για εμάς ηγέτης είναι ο Μικού. Δεν κρίνουν όμως μόνο δύο παίκτες ένα παιχνίδι. Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως πολλούς καλούς έχει και ο Παναθηναϊκός», είπε ο Σάαφ, χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του. O αρχηγός της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν, δεν έπαιξε εναντίον της Λεβερκούζεν για να είναι ετοιμοπόλεμος στην Αθήνα, όμως ο Ντάνιελ Γένσεν που τον αντικατέστησε πήγε τόσο καλά, ώστε να υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα τον «θυσιάσει» ο Σάαφ χάριν του Μπάουμαν. O Νέλσον Βαλντέζ ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά δύσκολα θα μπει «σφήνα» στο δίδυμο Κλόζε και Κλάζνιτς, ενώ ο Πασάνεν είναι νοκ άουτ, λόγω ενός χτυπήματος στο κεφάλι.

– Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τη Βέρντερ ο Αγγελος Χαριστέας. O διεθνής άσος δεν πήρε πάντως θέση υπέρ της πρώην ομάδας του ή του Παναθηναϊκού και έδειξε να προτιμά την… ισοπαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή