ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

OTO ΡΕΧΑΓΚΕΛ

«Υπερηφάνεια για την εθνική μπάσκετ»

Τα συγχαρητήριά του προς την εθνική ομάδα μπάσκετ έστειλε ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος πέρυσι ζούσε ανάλογες στιγμές με την εθνική ποδοσφαίρου. «H εθνική ομάδα μπάσκετ σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία, η οποία πρέπει να πρόσφερε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους τους Ελληνες. H κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια σημαντική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό». Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ζημιά ο Φορτούζι

Δεν χάρηκε τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Σάββας Κωφίδης όσο θα ήθελε, μιας και οι απουσίες ολοένα και αυξάνονται. O προπονητής του Ηρακλή πληροφορήθηκε χθες ότι ο Ιντριτ Φορτούζι, ο οποίος στον αγώνα του Ηρακλείου αγωνίστηκε μόλις τέσσερα λεπτά, θα μείνει εκτός δράση για έξι μήνες λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. O Αλβανός επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και ήδη ο Κωφίδης αναζητά λύσεις για το επιθετικό πρόβλημα, αφού απουσιάζει και ο Γιάννης Παπαποστόλου.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Εκπληξη ο Θρασύβουλος

Ο νεοφώτιστος Θρασύβουλος έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 2-1 επί του Πανσερραϊκού, στις Σέρρες, κάνοντας ονειρικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Στο άλλο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική, Βέροια και Νίκη Βόλου έμειναν ισόπαλες, 1-1.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΠΑΠ

«Οχι στην ιδιωτικοποίηση»

Κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ και υπέρ της στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, στη χθεσινή συνάντηση με το προεδρείο της ΕΠΟ. «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ότι επί τρία χρόνια στις ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες οφείλεται η ετήσια δόση από την πλευρά της Πολιτείας. Είναι κρίμα που ο ΟΠΑΠ, ένας φορέας που μπορεί να δώσει μεγάλους πόρους στον ελληνικό αθλητισμό, που είναι η κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά για το ελληνικό Δημόσιο, ιδιωτικοποιείται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή