Απαντήσεις με Βέρντερ…

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλό εμπόδιο για κάθε ομάδα η Βέρντερ Βρέμης, βρίσκεται απόψε στον δρόμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να το περάσει με επιτυχία αν θέλει να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι «πράσινοι» θέλουν απλώς να τις διατηρήσουν, θα πρέπει να μη χάσουν τουλάχιστον, αλλά στην ουσία ξέρουν ότι χωρίς το τρίποντο της νίκης, όλα θα είναι πολύ δύσκολα. H αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, όχι μόνο επειδή η Βέρντερ είναι καλή ομάδα και φορμαρισμένη, αλλά και γιατί οι ίδιοι δεν είναι σε καλή φόρμα, παρά το άνετο 3-0 επί του Πανιωνίου. Ελπίζουν όμως ότι απ’ αυτό το παιχνίδι θα δείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την αντεπίθεση.

«Η Βέρντερ είναι πιο δυνατή από τη Βίσλα. Εχει σπουδαίο σύνολο, αρκετούς διεθνείς, ενώ αγωνίζεται σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. H ευρωπαϊκή της θέση αλλά και τα αποτελέσματά της δείχνουν τη δυναμικότητά της. Δεν υπάρχει φαβορί, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», ήταν η τοποθέτηση του Μαλεζάνι, ο οποίος υποσχέθηκε ένα καλύτερο Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς. Οι Γερμανοί έχουν δυνατή μεσαία γραμμή, οπότε πρέπει κι εμείς να είμαστε δυνατοί στο κέντρο. Πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε αμυντικά λάθη». O Ιταλός επανέλαβε ότι οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι κατά σειρά το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. Το OAKA όμως δεν θα γεμίσει. Αναμένονται στις εξέδρες του περίπου 40 με 45 χιλ. φίλαθλοι.

Ο Μαλεζάνι είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει 4-4-2 ή θα χρησιμοποιήσει λίμπερο. Στην προπόνηση είχε βάση την ενδεκάδα που έπαιξε με τον Πανιώνιο, κάνοντας πάντως κάποιες δοκιμές. Οπως φάνηκε, είναι αποφασισμένος να επιβραβεύσει τους Μάντζιο και Δάρλα για τις καλές εμφανίσεις τους και να τους δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δίδυμα που δοκίμασε στην επίθεση, ο Μάντζιος ήταν σταθερός και είχε δίπλα του πότε τον Γκέκα και πότε τον Ολιζαντέμπε. O Δάρλας έπαιξε με τους βασικούς, με τον Σέριτς να έχει ρόλο αριστερού χαφ. Το ίδιο δοκίμασε και από τη δεξιά πλευρά, με τον Βύντρα πίσω και μπροστά του τον Νίλσον, ο οποίος μετατίθεται από το κέντρο της άμυνας λόγω της επιστροφής του Μόρις. Σ’ αυτό το 4-4-2, ο Γκονζάλες θα έχει ρόλο οργανωτή και ο Κονσεϊσάο αμυντικού χαφ. O Μπίσκαν δεν θα είναι στην ενδεκάδα, εκτός κι αν ο Μαλεζάνι επιλέξει να παίξει με 3 στο κέντρο της άμυνας, να αφήσει τους Σέριτς και Νίλσον να καλύψουν μόνοι τους τις πτέρυγες, ώστε να βρει μια θέση για τον Κροάτη στο κέντρο. Διαιτητής θα είναι ο Γάλλος Ερίκ Πουλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή