Με ενδεκάδες ανάγκης, Αγιαξ και Αρσεναλ

Με ενδεκάδες ανάγκης, Αγιαξ και Αρσεναλ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αγιαξ και η Αρσεναλ δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες. Τα προβλήματα μάλιστα είναι τέτοια για τους δύο τεχνικούς, ώστε εύκολα θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για ενδεκάδες… ανάγκης στο αποψινό ματς.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για νίκη στην τελευταία επίσκεψη των «κανονιέρηδων» στην Ολλανδία, όταν πέτυχε απέναντι στην Αϊντχόβεν, το γρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης μέχρι τότε, αφού ακολούθησε αυτό του Μαλντίνι στον περσινό τελικό.

Ο Βραζιλιάνος όμως δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω τραυματισμού, όπως δεν ταξίδεψαν και οι Μπέργκαμπ, Λέμαν, Φαν Πέρσι (τιμωρημένοι) και Ανρί (επίσης τραυματίας), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του Πιρές. Μέσα στην απελπισία του, ο Βενγκέρ σκέφτεται μήπως χρησιμοποιήσει στην επιθετική γραμμή τον Φρέντρικ Λίουνγκμπεργκ!

Από την άλλη πλευρά, ο Ντάνι Μπλιντ δεν έχει στη διάθεσή του τους Μάξγουελ, Μιτέα και Στεκέλενμπουργκ, Τραμπελσί και Ροζάλες. Στο ίδιο παιχνίδι σκοράρισε δυο φορές ο Αγγελος Χαριστέας και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την αρχική ενδεκάδα. Ερώτημα παραμένει ο βαθμός ετοιμότητας των Σνάιντερ και Ντε Γιονγκ.

Στον 1ο όμιλο, Μπάγερν και Γιουβέντους ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους απέναντι σε Μπριζ και Ραπίντ Βιέννης αντίστοιχα, ενώ στον 4ο αναβιώνει μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπενφίκα μια αντιπαλότητα που κρατάει από τον τελικό του 1968, και στο άλλο παιχνίδι, η γαλλική Λιλ υποδέχεται την ισπανική Βιγιαρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή