Με κρυφή… ελπίδα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Με κρυφή… ελπίδα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξίδι στο όνειρο κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. H αποστολή των νταμπλούχων αναχωρεί το πρωί (8.30 μ.μ.) για τη Μαδρίτη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με στόχο το… θαύμα: να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς, ώστε να ξαναμπεί σε τροχιά πρόκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες βράδυ την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με τον Τροντ Σόλιντ να μην ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. O Μιχάλης Κωνσταντίνου, που υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα (καθώς είχε νιώσει σφίξιμο στον τετρακέφαλο), έκανε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα. Το υπερηχογράφημα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Θεραπεία και ατομική προπόνηση έκανε και ο Βενετίδης, ενώ σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πατσατζόγλου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση. 

Στην αποστολή που θα «πετάξει» για τη Μαδρίτη, ο Τροντ Σόλιντ συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Γιάννου, Νικοπολίδης, Ανατολάκης, Μπαμπαγκίντα, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτος, Καφές, Καψής, Κωνσταντίνου, Κωστούλας, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Πάντος, Ριβάλντο, Σούρερ, Στολτίδης, Ταραλίδης, Τουρέ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεδρίασαν χθες το πρωί και ανάμεσα σε άλλα, συζήτησαν για το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων και τα παράπονα που έχουν εκφραστεί από τους επικεφαλής των συνδέσμων για τον μικρό αριθμό που πήραν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ. Αποσφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που παίρνουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Παράλληλα, τα μέλη του συμβουλίου εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια για τον Τροντ Σόλιντ και εξέφρασαν την πίστη τους για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή