Γιαννάκης προς Καραμανλή: Ετσι πήραμε το Ευρωπαϊκό

Γιαννάκης προς Καραμανλή: Ετσι πήραμε το Ευρωπαϊκό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «μυστικά» της εθνικής ομάδας μπάσκετ για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης έμαθε απευθείας από τους διεθνείς παίκτες και τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, στη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης που έγινε, χθες, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καραμανλής παρέλαβε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη τη φανέλα της εθνικής ομάδας που είχε όλες τις υπογραφές των συντελεστών για την κατάκτηση του «χρυσού» μεταλλίου στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, αλλά και μία μπάλα του μπάσκετ που ήταν, επίσης, υπογεγραμμένη από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Η μπάλα είναι για τον γιο σας για να γίνει μπασκετμπολίστας» ήταν η προτροπή του πρόεδρου της FIBA Europe, Γιώργου Βασιλακόπουλου, στον πρωθυπουργό, που χαμογέλασε με νόημα και απάντησε: «Θα κρατήσω την μπάλα ως κειμήλιο και δεν θα την χρησιμοποιήσω, γιατί η εθνική ομάδα έχει πολύ νέους παίκτες και θα περιμένω να μου φέρετε κι άλλες μπάλες του μπάσκετ από τις επόμενες επιτυχίες σας».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήγησε στον κ. Καραμανλή όλη την τακτική που ακολούθησε στον ημιτελικό της Ελλάδας με τη Γαλλία για την ανατροπή της διαφοράς των 7 πόντων, σε διάστημα 47 δευτερολέπτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή