Δύο αντίπαλοι, μία μόνο ελπίδα

Δύο αντίπαλοι, μία μόνο ελπίδα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ετοιμάζεται ο Αρης για τον αυριανό επαναληπτικό με τη Ρόμα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. H βαριά ήττα με 5-1 στον πρώτο αγώνα της Ρώμης δεν αφήνει σε κανένα το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόκριση, οπότε η στροφή στο εγχώριο πρωτάθλημα μοιάζει υποχρεωτική.

Ο Μάρτιν Κοούζελα, ο οποίος δεν έχει σημειώσει νίκη σε επίσημο αγώνα, μετράει μέρες στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπελά, Ντομορό, Σανχούρχο, Γόγολο, Πασσαλή και Γκαρσία, αλλά και τον Γιουράι Μπούτσεκ ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αντίθετα, στο στρατόπεδο της SKODA Ξάνθης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τη ρεβάνς με τη Μίντλεσμπρο. O Γιάννης Ματζουράκης δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικών ποδοσφαιριστών και τονίζει συνεχώς ότι χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό για να έρθει η μεγάλη ανατροπή. Στην ακριτική πόλη γνωρίζουν πολύ καλά βέβαια ότι οι Αγγλοι είναι το μεγάλο φαβορί λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα, όμως η εμφάνιση στο «μεγάλο νησί» τούς δίνει το δικαίωμα να χαμογελούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή